Prva tekma bez Mustafija i odmah poraz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nije problem pobjede i poraza, problem je performansa i stava pojedinih igraca u danasnjoj tekmi.
Inace go koji su dali bio je poslije kornera koji nije trebao biti, druga stvar trebao biti penal na kraju, uzeo loptu Miralasu Sanchez i ovaj ga spotakao.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Stvarno glupo prodata utakmica ja sam se iznervirao sinoć ne pamtim da sam skoro toliko , tako da nisam hteo ništa da pišem dok ne prespavam. Školski primer pada motivacije u ulaska vode u uši ništa više. Možemo sad da molimo boga da Čelsi kiksne protiv Kristal Palasa i to je to .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Celsi moze i danas da kiksne protiv Sanderlenda, mada mala je verovatnoca, desavalo im se u proslosti da prosipaju bodove protiv njih. Ne znam sto se dize ovakva frka oko jednog poraza, jeste na bezvezan nacin, ali sta je tu je. Veci je problem nonsalantna i bezmuda igra nego ovaj poraz. Najvise mrzim kada ekipa povede rano i onda se brani celu utakmicu i prodje kao mi juce, a pri tom nemas igrace pouzdane da zadrze tih 1-0.
Idemo dalje, pa da se iskupimo u nedelju sa 3 boda!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nije problem Celzi, vec je problem Arsenal.
Svake godine dodju u poziciju i sve je u njihovim rukama i oni ko 20 placipicki bez muda odograju onako pockastu tekmu. E to je problem, ne Konte i njegovih 10 pobjeda.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostInace igraci Evertona vise htjeli pobjedu i sta da se radi...Last edited by bici; 14-12-16, 12:14.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment