A, je l' ono za kucu bila novinarska patka ili je stvarno pazario za 10 miliona? Kad bi nam poslali izvod iz katastra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Drago mi je sto je Ziru produzio jer mi se cinilo da moze da ode u zimskom posto je izgubio mesto a realno takav napadac je steta da ne igra negde u prvoj postavi. Kad se vrati Deni eto guzve na toj poziciji. Giru ce nam trebati protiv Bajerna(3 gola protiv njih najvise). Ox isto treba da produzi ugovor i njemu istice 2018.Last edited by krele90; 13-12-16, 15:34.
Comment
-
Nije bilo srece na kraju, Everton se odlicno branio, na skok igri da se poradi. Ne treba da bude nikakvih zamerki, kratak je odmor izmedju dve utakmice, a poraz je morao jednom da se desi. Ja sam sasvim zadovoljan igrom, jedino je Mesut mogao da ga mune kada je prebacio precku..
Comment
-
Picke raspale.
Jebe mi se za poraz, ali ovo sto su oni igrali danas je definicija pickaluka.
Sanchez hollywood, Ozil glumi kurac. Pospremio ih Idrisa sviju u jedan dzep, laganice.
Kad ga je bacio na krilo, Sanchez vise proveo deruci se na svoje igrace nego trcajuci. Picka.
Svi su picke, njima ni armija psihologa ne moze pomoc.
Pokusavam da se sjetim najveceg teniskog choukera, al ne mogu nikoga da svrstam na ovaj nivo, definicija choukasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostNije bilo srece na kraju, Everton se odlicno branio, na skok igri da se poradi. Ne treba da bude nikakvih zamerki, kratak je odmor izmedju dve utakmice, a poraz je morao jednom da se desi. Ja sam sasvim zadovoljan igrom, jedino je Mesut mogao da ga mune kada je prebacio precku..
Comment
Comment