Ozbiljna postava mada bi vise voleo Yennarisa umesto Coquelina , sta je tu je
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arsenal - Aston Villa, 17:00
Postava : Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Ramsey, Rosicky, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie.
Klupa: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
Ja kažem 2 - 0 !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kakav preokret danas nisam gledao bas celu utakmicu ali sam video vecinu najprijatnije me iznenadio Rosicki covek je bas otkinuo danas Chamberlain po obicaju dobar , Walcott prosek mogao je bolje , pozadi Song i Koscielny drzali odbranu videli smo i povratak Sanje malo je nervozno igrao ali jbg posle loma noge i to je dobro
Diaby nam se vraca u utorak,Miyaichi najverovatnije ide na pozajmicu i tako zanimljiv vikend nema stasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostKakav preokret danas nisam gledao bas celu utakmicu ali sam video vecinu najprijatnije me iznenadio Rosicki covek je bas otkinuo danas Chamberlain po obicaju dobar , Walcott prosek mogao je bolje , pozadi Song i Koscielny drzali odbranu videli smo i povratak Sanje malo je nervozno igrao ali jbg posle loma noge i to je dobro
Diaby nam se vraca u utorak,Miyaichi najverovatnije ide na pozajmicu i tako zanimljiv vikend nema sta
Drago mi je zbog Diabya, Miyaichia i treba poslati na pozajmicu, ali da ostane u PL(znaci da ode u npr. Bolton).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Posle ne znam ni ja koliko vremena prvi put da nisam gledao Arsenal. Jel su nam poklonjeni penali ili su stvarno bili? Dobro sto se Diabi vraca,Sanja je tu...Do Lige Sampiona ce da se bar malo ugiraju,nadam se.СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostPosle ne znam ni ja koliko vremena prvi put da nisam gledao Arsenal. Jel su nam poklonjeni penali ili su stvarno bili? Dobro sto se Diabi vraca,Sanja je tu...Do Lige Sampiona ce da se bar malo ugiraju,nadam se.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Drugi poklonakis samo takav,prvi jos nekako i moze da prodje.Volkot je dao prvi i poslednji gol glavom u karijeri danas.I pored toga,danas je odigrao na svom nivou.
Rvp dao 120.gol za Arsenal,izjednacio je Berkampov golgeterski konto,bravo za kapitena.Dijabi da je zdrav i da je igrao danas,verovatno se ne bi povredio.Toliko nas je kenjalo.
Dosli smo konacno do onog dela sezone,kada pobedimo na nezgodnoj utakmici,neki igraci se vrate,povezemo par pobeda,svi se nalozimo kako uzimamo nesto,i onda popusimo dzinovsku kurcinu i ispadnemo iz svih takmicenjaLast edited by dart gunner; 29-01-12, 22:47.
Comment
-
http://football-talk.co.uk/58931/ars...defender-move/
Navodno smo pri dovodjenju Adrian Mariappa iz Watforda. Svi pisu o tome. oko 2 m f. Igra stopera i desnog beka. Lici mi na transfer tipa Vengerov." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment