Vot?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
A onda u napadu, on dodje naprijed i Sanchez ima 3 igraca na ledjima i Coqelana samog i ne dodaje mu loptu, isto tako Mesut, 3-4 puta.
Nema sanse samo da ja vidim te situacije.
Ako je on igrac manje u napadu, jer mu treba 20 sekundi da doda, a pritom ne zna dodat, on je za mene polufudbaler.
Jos jednom napominjem, svaka njemu cast sto zna da lomi ljude pozadi, ali to za mene nije dovoljno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Bas je Zidan idiot sto osvoji LS tako sto se odlucio za Kazemira u vezi. Bolje da je igrao samo sa majstorima Modricem i Krosom i Iskom kao desetkom. Evo i Konte imas bas mnogo problema sa 3-4-3, ne znam gde mu je mozak pa igra sa dva polufudbalera u centru veze.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Svejedno razlika je slicna izmedju Kazemira i drugih Realovih opcija, i izmedju Kokelana i drugih Arsenalovih opcija.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
To je tacno,ali kod Reala je drugacije jer igra 433 tako da mora da postoji taj holder malo defanzivnije prirode.
Casemiro je u stanju i da sutne,da da dugu loptu fantasticno tako da on i nije neupotrebljiv kod izgradnje napada dok je sve teze drzati u igri klasicne defanzivce kao sto je CoqZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste u jacim tekmama,ali u ostalim je jako tesko i to je kod Arsenala bas ocigledno...
Comment
Comment