Originally posted by Prince
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Cehara, Hektor, Mustafi, Kos, Nacho(Gibbs), Coq, Xhaka, Walcott, da Vinci, Iwobi, Alexis.
Ovo ja ocekujem. Santi mozda na klupi.
Izgleda da ce Mesuto dobiti pauzu sada za vrijeme repki, odlicna vijest, jos i da Sanchez bude postedjen bilo bi prelijepo, al on ce otic odigrat 2 tekme 90minuta i jos pretrcat cijele Ande.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nisam bas tako siguran u ovaj tvoj prediction oko sastava. Tu su sad i Ramsey i Giru, spremni da doprinesu od starta. Mozda ne oboica ali neko od njih sigurno startuje u nedelju. Mislim da Wallcot nece startovati nego Ramsey
Ovim potezom za Ozila kao da se Lev nudi kao naslednik Vengerice
Sent from my Nexus 6P using TapatalkLast edited by krele90; 03-11-16, 13:25.
Comment
-
Ne ocekujem ja Remziku. Posebno jer se ocekuje sad da ga slomi Coleman, i onda ce Verhejen da oplete po Wengeru, jer ga nije dozirao kako treba.
Walcott ako je zdrav, igra sigurno. Vidjeli smo protiv Sundrlanda, Maneken i Plavusan ulaze s klupe. Igrali su obojica u toku sedmice, Olivije cak 90minuta odigrao. Iwobi se odmarao.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostNisam bas tako siguran u ovaj tvoj prediction oko sastava. Tu su sad i Ramsey i Giru, spremni da doprinesu od starta. Mozda ne oboica ali neko od njih sigurno startuje u nedelju. Mislim da Wallcot nece startovati nego Ramsey
Ovim potezom za Ozila kao da se Lev nudi kao naslednik Vengerice
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Не е прв пат да прави Лев вака со Озил.Ако ме држи добро меморијата и лани баш овој период го повлече истиот потег Лев.
Comment
-
Зезнута нам је сад ситуација , Волкот је стварно у форми и зна да игра против кокошара била би греота да се стави на клупу , некако ми је реалније да ће манекен на клупу а Ремзика евентуално лево не знам видећемо . Што се ове формације тиче што је овај карикатуриста окачио Санти и Белокапић у првој против екипе као што је Тотенхем је једнако 4 комада у нашој мрежи Санти и Кокс је најреалнија опција мада може да прође и Санти Ремзика и Ремзика Кокс .
Што се текме тиче нисмо их добили на Емиратима још од 2013. године тако да очекујем густ меч иако су они сад у некој шит форми .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment