Originally posted by Tobdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
Nadam se da jede samo biljke, jer su biljojedi mnogo jaci od mesozdera
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1560566sigpic
Comment
-
Originally posted by Prince View PostPa ko kaze da je Volkot za klupu?
Po meni je ovo odlican sastav a Perez treba da ulazi sa klupe. Sta ce tek biti kada nam se Velbek i Giru vrate. A ne bude povreda.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNadam se da jede samo biljke, jer su biljojedi mnogo jaci od mesozdera
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1560566sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNavodno je celo leto trenirao sa sestrom koja je profesionalni fitnes model , kaže da je ishranu sredio do savršenstva i da ima puno više samostalnih treninga tako da se polako primećuje napredak. Inače brate šta misliš gde bi tvoj miljenik Remzika sad mogao da uleti tojest na koju poziciju ?
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostKoga bi ti onda izbacio na klupu? Ozila? Imas 4 ofanzivaca, malo pre reče ne bi Ivobija izbacivao?
Po meni je ovo odlican sastav a Perez treba da ulazi sa klupe. Sta ce tek biti kada nam se Velbek i Giru vrate. A ne bude povreda.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNavodno je celo leto trenirao sa sestrom koja je profesionalni fitnes model , kaže da je ishranu sredio do savršenstva i da ima puno više samostalnih treninga tako da se polako primećuje napredak. Inače brate šta misliš gde bi tvoj miljenik Remzika sad mogao da uleti tojest na koju poziciju ?
Najrizicnije bi bilo da igra umesto Coqelana/Xhake sa Cazorlom u paru tada mislim da bi bas duvalo u odbrani jer Remzika cesto ide napred.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Arsène Wenger lično View PostGang, sta ti je to " belokapić " ?Originally posted by krele90 View PostTako oslovljava Xhaku. Neka interna fora izmedju Akija i njega koliko sam ja pohvatao
Comment
Comment