Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Čehara brat u dominejšn fazonu
Inače nisam sinoć nešto propratio kvalifikacije kako treba , vidim da su Ozil i Mustafi igrali nešto malo kao i Volkot a da je Gibsara ostao na klupi a iskreno za njega sam očekivao da će ući. Ovamo preko bare Sančez manijak klasika odigrao celu utakmicu moram pregledati highlights poslesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Arsène Wenger lično View PostI mene zanima. Ako bi neko ko prati reprezentacije mogao ukratko da nam rezimira igru i stanje nasih fudbalera, ima li povrijedjenih i to?
Inače Remzika se vratio treninzima , šta mislite gde će igrati kada se bude vratio , ako uopšte i bude igraosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe vjerujem da ce ga gurnuti u vatru protiv Swansea, ali crta se neki pivot Remzika-Xhaka. Pa cemo vidjeti.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sta mislite hoce i Sanchez poceti protiv Swansea? Ja mislim da nece, bice opet ona prica kasno je igrao utakmicu, pa nesto kasnije i stigao u London.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostSta mislite hoce i Sanchez poceti protiv Swansea? Ja mislim da nece, bice opet ona prica kasno je igrao utakmicu, pa nesto kasnije i stigao u London.
Remzika je tu pri kraju oporavka , Jenkinson će prvo igrati u u23 timu pre nego što ga ubaci u plan za prvi .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
http://www.telegraph.co.uk/football/...l-back-to-the/
Uvijek sistem, nikad individualnost.
Pisao sam, vec o ovim varijacijama koje imamo u formaciji. Nesto spektakularno za gledati, kada su igraci dorasli zadacima, a napokon ih imamo.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment