Ja ne mogu prezalit poraz od Liverpula, mogla je ovo biti jos jedna the invincibles sezona.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Dimitrije View PostSta se desava sa novim ugovorima? Hoce li potpisati Sancez i Ozil? Ide neka prica da traze 250k..sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ozil je gotov navodno, za Sancheza se ne zna, ali je nonsens da traze obojica 250k sedmicno, jer to nece dobiti. Svejedno im sa bonusima izadje na tolko, ako igraju kako treba.
Trebao bi i Hektor novi ugovor da potpise, jer su Barca i City kruzili preko ljeta i dobili su jednostavan odgovor, 'odjebaus'.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Jedna stvar po kojoj smo uvek bili poznati taj kreativan vezni red lepo je videti da imamo ovakve igrače poput Santija i Ozila . Kada realno gledamo ekipu ja sam stvarno zadovoljan odabirom igrača jedino mi fali to jedno dobro krilo da uparimo sa Sančezom i da ga vratimo sa špica ali vidim da je to neka moja želja koja se neće ostvariti
Inače odgledao sam full intervju Anrija i Wengera gde su pričali i o toj temi zašto mu Sančez igra napadača gde je Wenger rekao kako veruje u Sančezove sposobnosti i kako ima drugačiji mentalitet od cele ekipe i da ga zato toliko forsira.Navodno prve dve utakmice nije bio zadovoljan i razmišljao je da ga vrati ali se predomislio kada je ovaj proradio.Baš danas sam pričao sa kumom , tojest komentarisali smo Liverpul i Arsenal (kumara mi je inače stari navijač Liverpula) i kad smo se dotakli Sančeza rekao mi je kako je previše prgav i sebičan za krilo što u neku ruku i jeste tačno i da on misli da ga Profa zato gura na napadača.
I da spomenem Ivobija pošto vidim da ga većina vas baš gotivi , dečko stvarno ima fenomenalnu godinu i imao je dosta sreće kod golova i asistencija ali meni prosto bode u oči taj njegov prijem lopte.Koliko puta gledam njega i Ozila kako kombinuju po levoj strani i kada je lopta kod Ozila kao da gledaš neki balet a dok je kod Ivobija kao da gledaš neko svadbarsko kolo gde pola kola ne zna da igra pa se onako sudaraju Stvarno je gotiva što je dete Arsenala i što se guraju naši klinci ali moramo da budemo realni da sa takvim igračem na poziciji levog krila u taktici gde je krilo gotovo kao napadač prosto ne ide.Sviđaju mi se njegove fizikalije , trči dečko , jak je , ima duel igru i dobar je momak uopšteno nije vruća glava kao Vilšir ali mora malo na toj tehnici da poradi .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Iwobi nama igra vise tog inside AM nego krilo, jer su Walcott i Sanchez previse ofanzivni.
Bukvalno ne ide Iwobi skoro nikad u sirinu, vec uvijek unutra. Ima prirodan talenat za prostor, da se nadje na mjestu i da sjece protivnika izmedju linija. Zna gdje treba da ide u napadu.
Jedino ima taj prijem bas smijesan i katastrofa je u odbrani. Mlad je naucit ce valjdasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIwobi nama igra vise tog inside AM nego krilo, jer su Walcott i Sanchez previse ofanzivni.
Bukvalno ne ide Iwobi skoro nikad u sirinu, vec uvijek unutra. Ima prirodan talenat za prostor, da se nadje na mjestu i da sjece protivnika izmedju linija. Zna gdje treba da ide u napadu.
Jedino ima taj prijem bas smijesan i katastrofa je u odbrani. Mlad je naucit ce valjdasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
^
Ne pratiš , ovo iz Rajtove knjige je već bilo
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1555144sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment