Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo sto to nisu iste cifre, nije 1 evro/funta za Vengera kao i za Murinja, otprilike je odnos 1:1,5.

Glupo je porediti cisto brojke, a zanemariti druge faktore koji su dosta bitniji od cifara zato sto ne funkcionise svaki klub isto.

Dva najgluplja argumenta koje cujem za trenere kada ih poredimo su potrosnja kao i njihov medjusobni skor.Ko da su teniseri jbt.
    Last edited by Ricma; 16-09-16, 20:18.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Nesto danas kontam o potencijalnim zamjenama za Wengera i kontam jebote Tusel da bi bio vrhunska zamjena. I onda naletim maloprije na grafiku pasova od sinoc.

Ista pljunuta grafika kao Cityeva grafika pasova.

Potpuna ista filozofija fudbala kao i Pepson.

Daj Tusela ili brata s rukama u gacama.
      Nije ni blizu ista filozofija fudbala. Što, care, nisi skontao ranije da je Tuchel dobra alternativa. Možda bilo kad u toku prošle sezone ili mrtvog leta, a ne sada kada si naletao na članke nakon 6-0 u LŠ-a.

Comment

• Originally posted by Abel View Post
        Nije ni blizu ista filozofija fudbala. Što, care, nisi skontao ranije da je Tuchel dobra alternativa. Možda bilo kad u toku prošle sezone ili mrtvog leta, a ne sada kada si naletao na članke nakon 6-0 u LŠ-a.
        Ne da mi se traziti, ali pisao sam prosle sezone o Tuselu, samo je tvoj problem sto ne citas kako treba, kao vecina ovdje, i onda dodjete i izvrcete moje rijeci kako vam je cejf, da bi ispali kul ovdje.

Prosle sezone sam ja jos pricao o Tuselu, ali nisam bio siguran oko njegovog iskustva, ali kako je Eddie usao u pricu, daj Tusela bez problema prije. Cak sam Tusela poredio sa Wengerom da su luzeri prve klase i da bi savrseno legao Arsenalu. Ali, opet napominjem, ne citaju ljudi forum i lupaju napamet, a posebna je prica o tome da ja ne pratim fudbal, pa onda neki dan da ne pratim ni tenis. Smijesno.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
          Venger potrosio oko 550 miliona funti u Arsenalu da bi osvojio 3 titule i 6 fa kupova... Znaci svaki trofej ga kostao oko 61 milion funti.

Murinjo potrosio milijardu osvojivsi 8 nacionalnih sampionata, 4 nacionalna kupa, Kup Uefa i 2 Lige Sampiona. Svaki trofej ga kostao oko 66.6 miliona...

Nisam racunao superkupove itd. Kada se uporedi vrednost trofeja sve je jasno ko je u prednosti...

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
          Pogrijesio si. Wenger je potrosio milijardu, samo sto je Wenger 390m utisno u stadion koji sada vrijedi troduplo, a i da racunati brojke, strasna stvar. Vrh si mi statisticar. A da nisi zabboravio da Wenger ima karijeru od 20 godina u Arsenalu, a nisi uracunao sta je radio prije, sta je trosio i tako to. Dje to. Murinjo skrha 300m sa Celzijem i uzme kup i ligu i zamalo ih izbaci iz lige, daj nemoj da se zajebajemo sa brojkama. A gdje to da Murinju karijera traje 13 godina.
          sigpic

Comment

• Oces li opet da ti trazim za koliko je Murinjo prodavao igrace u Interu i Celsiju i koliko je u plusu u odnosu na Vengera u tom periodu? I to ne pricam o rezultatskom i trofejskom plusu.
            sigpic

Comment

• Od Murinja se ocekuju trofeji i on potrosi ali odradi posao sto je najvaznije i sto se vidi po njegovoj biografiji... Podaci su vezani za to koliko su potrosili na IGRACE, stadion nisam nigde spomenuo jer nije rec o tome, poredim samo ovaj segment za koji si ti isprozivao Murinja kako je prvi menadzer sa potrosenom milijardom...
              Uoatalom, veci deo karijere Murinja je u ovom nenormalnom vremenu za fudbal gde su cene naduvane a vodio je klubove sa uglavnom ogromnim budzetom i naravno da ce potrositi ne bi li dosao do cilja...
              Za 50 godina ce svi pamtiti Murinja po trofejima a ne po potrosenoj milijardi a Vengera po tituli bez poraza a ne po stadionu

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Prerano je za Artetu da uzme klupu Arsenala.

Vrhunski strucnjak u najavi koji je odabrao mjesto gdje ce nauciti najvse, a to je pored najveceg maga trenerskog posla.

Mislim da mu je potrebno jos iskustva, ali hladno sam za njega prije Simeonea.

Iako mi je prvi pik uvijek bio Joakim.
                Vrhunski strucnjak u najavi to ne postoji nigdje na svijetu
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Aki nacrtaj mu sa kružićima i kvadratima šta znači vrhunski stručnjak u najavi
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Isto kao sto mislim da ce Xabi bit vrhunski strucnjak, tako isto mislim i da ce Arteta biti vrhunski strucnjak.
                    sigpic

Comment

• I jos 500 dobrih veznjaka...mogu da imaju afinitete i predispozicije dobre,ali vrhunski strucnjak u najavi je glupost
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Moje misljenje, mogu ja i pogrijesiti.

Evo recimo za Pirla i Xavia mislim da nece biti vrhunski strucnjaci.
                        sigpic

Comment

• Ajnstajne ja mislim da je onaj plavusan iz Bournemoutha najbolje rjesenje za klupu. Da li se slazes?

Comment

• Ako moram birat izmedju njega i Chola, da. Ako je odabir izmedju Tusela, Joakima i njega. Onda Joakim ili Tusel, ali Joakim je meni prvi pik.
                            sigpic

Comment

• Ostaje nam Venger još barem dve sezone posle ove nemojte se brinuti
                              sigpic

#WengerOut

“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”

Come on you Gunners!

Comment

• Neka ste obratili paznju na trenera Sasuola...izgleda da ovdje treba napadati nekoga i pisati neku naucnu fantastiku da bi neko obratio paznju na tebe...

Comment

Working...
                                X