Dajte ljudi, previse je nezahvalno ovako uopsteno porediti trenere. Murinjo je sa Interom osvojio sve sto se moglo osvojiti za jednu sezonu dok sa Realom za tri sezone uzeo samo jednu titulu u Primeri i jedan ili dva Kupa Kralja, iako je taj Real bio mocnija ekipa nego sto je sada. Pep sa Bajernom nije osvojio LS ali on je iz Bajerna ispracen kao legenda kluba, on je ulozio maksimalan napor da sve osvoji i to se tamo postuje a normalno je da se ne mogu garantovati sve titule bez obzira kakav tim imas. Enrike je vec sada sa Barsom osvojio sve sto se moze osvojiti ali on se ipak rijetko spominje kada se prica on najboljim trenerima trenutno ali njega to i ne interesuje pretjerano sto je dobro.
Klopu se sve raspalo u poslednjoj sezoni u Dortmundu a evo Tuhel ih odmah vratio u vrh, sto ne znaci da je Tuhel bolji od Klopa. Dodje do zasicenja jednostavano, kao sto se Klopu desilo i Pepu isto u poslednjoj sezoni u Barsi.
Inace, ja mislim da bi Arteta mogao biti trener Arsenala poslije Vengera ali vidjecemo kako ce se stvari razvijati.
Klopu se sve raspalo u poslednjoj sezoni u Dortmundu a evo Tuhel ih odmah vratio u vrh, sto ne znaci da je Tuhel bolji od Klopa. Dodje do zasicenja jednostavano, kao sto se Klopu desilo i Pepu isto u poslednjoj sezoni u Barsi.
Inace, ja mislim da bi Arteta mogao biti trener Arsenala poslije Vengera ali vidjecemo kako ce se stvari razvijati.
Comment