Hebo vas više i aki, ako je on takav kakvim ga vi vidite što to pripisujete svim navijačima Arsenala?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Prototype View PostNajgore sto misle da Ramsey nesto spec trci vise od Beckhama, istina da velsanin trci ko muva bez glave, al ispada ko da je duplo spremniji, a to nije ni blizu istine.
Ali ja nikad, ali nikad ne bih prodao Makelelea i doveo Bekama. Ali to sam samo jasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa kakvi, ako je ko trcao Bekam je trcao, s njim je problem sto je predstavljan kao majstor i tehnicar kao Zidan i Ronaldo, taj neki status zvijezde i fudbalera(iako je bio zvijezda i marketinski najveci svih vremena)takva su neka ocekivanja bila, a on takav nikad nije bio niti je mogao biti. Ali sto se tice radne etike bez greske, pa i u Milanu one dvije kratke pozajmice je fenomenalno odradio, bas pojam profesionalca.
Ali ja nikad, ali nikad ne bih prodao Makelelea i doveo Bekama. Ali to sam samo ja
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostVerovatno niko ko ima iole mozga i razmislja "fudbalski", ali Perezu je marketing previse bitan da bi razmisljao na takav nacinsigpic
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostOdličan je igrač Remzi, ako mene pitate za ova "pojačanja" Vajnaldum i Musa Sisoko bog otac, ali sa druge strane Bekam je institucija, bar je bio dok nije postao maneken.
Zahvalni su ti igrači tipa Remzi, Markizio i tsl. ali nisu to igrači zbog kojih se počinje gledati ovaj sport....ali npr. Bekam je to bio.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment