Nije isto poubacivati 10 mladih igraca cisto da imas alibi i razviti 10 mladih igraca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Cime da argumentujem?
Nema potrebe za argumentovanjem. Jedan je nindza kornjaca, drugi je bio pola karijere u bolnici i nije igrac koji daje golove. Ox me ne zanima, imao je prilika da napreduje bruku, ali sekunde nije napredovao. Jedna je stvar kad ti trener pomaze da napredujes, a druga je stvar kad igrac ne zeli da napreduje. Uostalom ne moram ti ja govoriti ovo, znas i sam kako se drugaciji tipovi licnosti ponasaju.
Wilshere ima zelju da napreduje, ali ima sjebane kosti, a ako promjeni nacin igre, izgubit ce neke stvari koje su ga cinile specijalnim.
Eto Baloteli, vrhunski talenat, radio i sa Murinjom i sa Manciniem, onda sa Brendanom i na kraju Klopp ga otjerao jer ne vidi priliku za napredak, jer covjek jednostavno nece i kraj.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ja predlazem da se otvori podtema za goste Arsenalove teme, nesto kao prijemna soba! Onda lijepo kafa i slatko, pa izvolite, psujte, lajte, ogovarajte, tracajte, provocirajte, omalovazavajte, kritikujte volja osnovano volja neosnovano, i bahatite se na sve moguce nacine. Isto napravite i za temu Jedinstva, jer je tamo nepisano pravilo da gostima nije dozvoljeno kritikovanje kluba! Oni tu imaju i mehanizam sankcije, kojekakve moderatore, administratore, koji li su vec faktor, a mi jadni naseg brata Wilshere_10. Eto, samo ime kaze koliko je prisutan. I miljenik po kojem je uzeo pseudonim igra za drugi tim.
Dajte meni alatku banovanja bezobraznih kriticara omiljenog kluba, ja bih bio pravi ekvivalent Vladanu !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostS druge strane Wilshere,Gibbs,Lolkot,Ox fenomelani s Wengerom
Comment
-
Ves,ovo nije vrijedjanje uopste
Lijepo pitam,odnosno pokusavam da diskutujem kao i uvijek sto radim argumentovano bez ikakve suplje price.Sve sto sam iznio su cinjenice i evo ti prvi ukljuci se,objasni kako nisam u pravu i zasto nisamZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostVes,ovo nije vrijedjanje uopste
Lijepo pitam,odnosno pokusavam da diskutujem kao i uvijek sto radim argumentovano bez ikakve suplje price.Sve sto sam iznio su cinjenice i evo ti prvi ukljuci se,objasni kako nisam u pravu i zasto nisam
Volkot je takodje igrac koji se dokazao nekad ranije, kako u Arsenalu tako i u reprezentaciji. Cak je imao i onu odlicnu sezonu koju su on i Rvp pokojni sami iznjeli. Venger je stvorio odlicnog krilnog napadaca, ali je isti htio da postane Anri i potrosio najbolje godine trudeci se da bude nesto sto nije. Opet Profesor nije krivac.
Oxa nije stvorio Arsenal, nego Sautemtonova skola. I Oxa cemo gledati. Ispisao sam se o njemu, da se ne ponavljam. Ox nadolazi i napravice veliku karijeru, makar i da to ne bude u Arsenalu.
Za Gibsa si u pravu. Venger je bio toliko nestrpljiv sa njim i uvijek davao prednost konkurentima. Pocev od Klisija, Traorea, Santosa, pa evo sad i Monreala. A realno, svi redom su imali katastrofalne utakmice i svi su, osim Klisija, realno losiji igraci od Gibsa. A imao covjek potencijal da nadjebe i Kola. Doduse i povrde su ucinile svoje, ali prvenstveno tretman od strane Vengera koji mu nikad nije dao dovoljno prostora.Last edited by Ves; 01-09-16, 14:57." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostVidi kako je ova 4 igraca razvio
Ne znas ko je gori od njih cetvoricesigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Originally posted by Dejan78 View PostA kojeg je igrača razvio Murinjo? Pa da onda uporedimo, jer maliajnstajn je samo rekao da ne možete porediti Vengera i Murinja po pitanju razvoja mladih igrača, a vi ste fino spinovali priču na ovu četvoricu.
Ne moze da se poredi jer to nije njegova filozofija, on zna svoj posao i nema potrebu da razvija mlade ne bi li ih prodao i pravio pare, on je tu da sastavi najbolji moguci tim i osvaja trofeje sto i radi i sto je smisao fudbala na tom nivou...
Nije niko spinovao nego je ajnstajn sa sigurnoscu izjavio kako ce Rashford propasti pod Murinjom na sta mu je ukazano da ima propaliteta itekako i pod nastavnikom.
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment