Najveća glupost ce biti ako pustimo Vilsera na pozajmicu. Dovoljno je da je jedan veznjak povredjen i za njega ima mesta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Mozda i Calum Wilson, ali nesto sumnjam da je bas Calum. Vrlo vjerovatno Staridz. Nema spica u ligi koji bi gurao za prvog spica kod nas, a da je bio predmet neke spekulacije ove sezone osim Staridza.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAli kako AKi nalazi ove prevare, ajde Kike je barem novinar, ovaj Pablo je taman neki Indi nivo
Ovaj kaze sve sto sazna, a Arsenal jebiga cesto zajebe stvar. Ja ne znam kad je pogrijesio, eto prosle godine kad je bio poprilicno siguran za Benzemu da bi mogao da se zavrsi, al osim toga nikad.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Haha, ti stvarno misliš da dovodite našeg najboljeg špica poslednjeg dana prelaznog roka? Pa ovo ti prelazi rang Lewe, veruj mi...
Neće Arsenal ovde ništa zeznuti, nego jednostavno se neće desiti. Ovo čisto govorim da ne nadaš previše...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
E ne znam Aki, ali citavo ljeto ti provjereni pricaju madness, madness is coming ovo ono, kao sto su onomad u Milanu najavljivali Mister X-a, pa na kraju zavrsili sa Nocerinom. Tako i ovaj madness zavrsi sa Perezom.
Ovo za Staridza tek nema trika da se desi.sigpic
Comment
Comment