Originally posted by princoni.
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOvaj Pablo se zna se ko je po pitanju transfera u Arsenalu i sta je covjek prvi javio.
Arsenal je bio zainteresovan za Dzonija Evansa, za tu sirovinu od Dzonsa nikad.
Confirmed that deal agreed between Vardy & Arsenal, just paperwork & medical to complete. Should be done today & tomorrow. #afc #lcfc
I ovo pišem ne da provociram po forumu, već ste mi nejasni, priča vam je toliko nelogična, ja se osjećam kao u nekom paralelnom univerzumu kad čitam šta pišete.
Comment
-
Poenta je da ti uzimaš sve kao 100% tačno kad je priča koja ti odgovara. Očekuješ da vjerujem liku sa tvitera, a kad za Džonsa javi neki novinar Skaj Sportsa ili Telegrafa to su gluposti.
Nije Murinjo debil da s Vengerom nešto pokušava, e da uzima igrača koji je u Arsenalu rezerva, na pozajmicu, da ga uigrava Vengeru. Ja ne kažem, možda postoji onaj interes, u smislu da ga kupi, ali i tu bi se odma, ako niko drugi, oglasio Dankan i rekao, šta god da je bilo u vezi s Murinjovim Junajtedom on je javljao, tako da su to sve špekulacije i neprovjerene priče.
Kad prođeš kroz tviter ovog Pabla vidiš da je neki arogantan lik (posebno naložen na upravo Vilšira) i ne čudi da će spomenuti Murinja i Gvardiolu u tom kontekstu.Last edited by BorisUnited99; 30-08-16, 19:43.
Comment
-
Gk: Cech,Ospina,Martinez
RB: Bellerin, Jenkinsson ,Debuchy(out ?)
LB: Monreal, Gibbs
CB:Koschielny,Mustafi,Mertesacker,Gabriel,Holding
CDM: Xhaka, Coquelin
CM: Ramsey,Cazorla,Eneny,
CAM: Özil,
LW Alexis, Iwobi
RW Walcott, OX
ST:Giroud, Perez, Welbek(posle januara)
To bi bilo to ,verovatno...sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNije ovdje prica o timu ili ekipi, ovdje se govori o kvalitetu Jacka Wilsherea kojeg mnogi osporavaju, a 95% Evrope bi ga uzelo na pozajmicu.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostPa sto ga ne bi uzeli,dzabe talentovan igrac koji moze,a ne mora uspjeti...nikakav rizik
Poenta je da ga hoce cijela evropa, i to isti dan kad se otvorio prostor za njegovu posudbu. Mnogo to govori o Jacku W. , jasno je to i tebi, a Gvardiola moze svojoj babi da prica price kako oni ovakvih poput Jacka imaju gomilu u Spaniji. Imaju moj q!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ja sam uvijek imao rijeci hvale za JW-a da se razumijemo.Njegove fudbalske sposobnosti i sam afinitet za igru nije sporan,ali fizicka sprema,odluke na terenu i njegova sposobnost prilagodbe na odredjene okolnosti je s godinama sve losija.Cak je kao mladji bio malo divlji sto je cinilo njegovu igru jos boljom,a sada je ta ostrina nestala...
Dalje,u svijetu gdje prosjecni igraci vrijede 40 miliona eura zasto sve ekipe ne bi preuzele na sebe minimum rizika i dovela kvalitetnog veznjaka za 0 paricaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Došao mi Griezmann na san sav uplakan. Kaze ima ponudu Arsenala, Atletico pristao, on bi rado prešao, medjutim kuburi neku tajnu ozlijedu zbog koje bi mogao prekinuti i karijeru, te neće da bude bezobrazan i pristane na transfer, da se Arsenal dzaba ne troši.
Sent from my HUAWEI G510-0100 using Tapatalksigpic
Comment
Comment