Toliko o raspalom fudbaleru. Plus pola Evrope bi ga vidjelo u svojim redovima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Zamisli predje u United i Wilsherica počne da navija za nas. Bio bi red već jednom.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Jack W je igrac kojeg ne treba dati na posudbu. Mozda zbog nekog nazovi boosta da ode u Spaniju ( Valensija se spominje ) gdje ce igrati iz utakmice u utakmicu, da mu se karijera vec jednom pokrene. Ali i tu ja njega ne bih dao drugacije nego do januara, bez obzira u kakvom stanju roster Arsenala bude u trenutku njegovog povratka. Za mene je on bio i ostace vrhunski fudbaler, ma kakvi da su rezultati, jer, ko moze osporiti da je Dijabi jedan od najboljih veznjaka koji je ikada igrao u premier ligi, a kad mu pogledas statistiku, Henri Lansburi izgleda kao za klasu bolji igrac. Elem, Jack u formi ide, sto bi rekao Aki, pjeske u prvi tim Arsenala, ispred sjajnog Santija, svestranog Remzike, velikog potencijala Elnenija i ostalih...Last edited by Ves; 30-08-16, 18:07." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Momir Peh View PostArsenal je toliko moćan da United i City moraju posuđivati igrače koji nemaju mjesta kod njih. Ne znam šta treba da se desi pa da Wenger sa takvim timom ne uzme titulu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Aj Aki, posto mi ovaj ne izgleda kao da mu se ista moze reci a uzasno mi ide na zivce, zamolio bih te da ga ignorises da prestane pisati, dobicu ban ako mu se obratim." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Comment