Originally posted by Samuraj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Tanka je linija između 'Wenger OUT' i 'Osvajamo titulu lagano' stanja kod navijača Arsenala, pretanka možda
Ali da, i po meni jesu kandidati za titulu, ništa manje od Čelzija i klubova iz Mančestera, završili su drugi iza Lestera prošle godine, doveli još tog štopera i napadača, sve su dobili šta su htjeli, nema opravdanja da ne napadnu titulu (nije ga bilo ni prošlih godina ali ajd).
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostTanka je linija između 'Wenger OUT' i 'Osvajamo titulu lagano' stanja kod navijača Arsenala, pretanka možda
Ali da, i po meni jesu kandidati za titulu, ništa manje od Čelzija i klubova iz Mančestera, završili su drugi iza Lestera prošle godine, doveli još tog štopera i napadača, sve su dobili šta su htjeli, nema opravdanja da ne napadnu titulu (nije ga bilo ni prošlih godina ali ajd).
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMislis Kontea? Prosto mi nevjerovatno da tamnoputog igraca nazivas pravim imenom, odnosno prezimenom. Mislim svaka cast, veliki napredak, ali zaista nevjerovatno.
Comment
-
Po meni je Arsenal treci favorit za titulu iza dva Mancestera, mozda taman koliko i Celzi ako ne i manje. Top4 ne smije da dodje u pitanje kako god da znaju i umiju. Ova pojacanja su dobra ali nisu vrhunska, tj ono sto treba za titulu. Makar ja tako mislim, ostali sanjari tripletari i ostali neka odmore malo, dosta sam ih se naslusao u ovih 10 godina i vise
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNisi baš precizan. Napašće Arsenal i ove godine titulu, nema sumnje, stalno to i rade, preciznije je da si rekao "nema opravdanja da ne osvoje titulu" i ostalo u zagradi.
Mislim na napad u smislu kao što je Totenhem se borio sa Lesterom i poklekao tamo 3 kola pred kraj, a ne u 27. kolu.
Ove sezone sve imaju što im je falilo, Venger je doveo tog štopera i napadača, imaju i više opcija na klupi, za razliku od Murinja, Gvardiole i Kontea koji će ići na titulu ali i top 3 bi im bio ok za prvu sezonu, Arsenal ima istog trenera 20 godina, sve pozicije sada rješene, ne vidim prepreku.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostIma brat Limar, pocrnio od vinjaka
PS: Nemoj da se vredjamo sada kada si izgubio u Fantaziju :vinjacicsmajli:Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostPocrveneo. Onako braonkast, znas koje je boje vinjak?!
PS: Nemoj da se vredjamo sada kada si izgubio u Fantaziju :vinjacicsmajli:
Vec sam se zabrino sto nema prozivanjaDALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment