Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Arsène Wenger lično View PostVidis, sad je pozajmica Cembersa puno izglednija dolaskom Holdinga. Stvar je prosta. Cembers mora igrati! On je predugo bio na klupi i to ce se odraziti na njegovo samopouzdanje, na raspolozenje a samim tim i na kvalitet igre. Dakle, on ili je u paru sa Kosom sto bih ja volio ili ide na pozajmicu, to je sasvim jasno. Mislim, u suprotnom mu se ozbiljno narusava karijera. S druge strane, Holding ce biti bacen u vatru bas kao sto je i Cembers bio kad je dosao, pa kako se pokaze. Nije velika steta i ako ne odigra veliki broj utakmica ove sezone, prva mu je u PLu i klubu. Dakle, on moze cekati.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...te-career.html" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pominje se Miguel Almiron, paragvajac iz Lanusa. Ako dođe navodno bi odmah išao na pozajmicu.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalksigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Mislim da, ako uopste neko i dodje, to moze biti samo Grizman! Nema smisla dovoditi nekog neprovjerenog, a od ovih superzajebanih jedino njegov transfer ima smisla. Em sto je veliki postovalac Wengera, em je raja sa Kosom i Ziruom. I ovi neki zadnji momenti ukazuju na to. Prilicno sam uvjeren da bi on htio u Arsenal. Pitanje je samo hoce li Arsenal iskesirati klauzulu!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa ako je Griezman u pitanju, a ne mislim da je on, onda bi puma trebala fino da iskesira odredjeni dio transfera da bi pojacala svoju poziciju u obnovi sponzorstva. Ulazimo u zadnju godinu ugovora sa njima.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
A da li je nekom palo na pamet da je Kembel otisao na posudbu u Sporting kao dio usmenog dogovora oko transfera Slimanija u Arsenal? Jer, sve mi se vise cini da je Perez doveden da pokriva vise pozicija, ali ni jednu primarno, bar dok se ne dokaze. Statistike govore tako. Mogli bi on i Sancez igrati po krilima, a Ziru i Slimani da se bore za poziciju napadaca? Meni ima logike." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment