Potpuno je nebitno kad ce stici. Bitno je da momak potpise.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sa Watfordom igramo u gostima,a sledeci mec kuci je sa Sotonom 10.09.
Originally posted by maliajnstajn View PostPotpuno je nebitno kad ce stici. Bitno je da momak potpise.Last edited by Dejan78; 25-08-16, 13:14.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Alexis bi najvise profitirao od ovog momka.
Slicna kretnja Di Nataleu i Vargasu. Oba igraca koja su izvukla najbolje iz Alexisa.
Cijena ovog igraca ce biti obracunata na oko 8m godisnje u zavisnosti od plate. Smijesna cifra, ima se jos para za stopera ili tog vrhunskog spica od 60+m samo je fazon da lice uprava to autorizovati.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Dejan78 View PostSa Watfordom igramo u gostima,a sledeci mec kuci je sa Sotonom 10.09
Originally posted by maliajnstajn View PostPotpuno je nebitno kad ce stici. Bitno je da momak potpise.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostAlexis bi najvise profitirao od ovog momka.
Slicna kretnja Di Nataleu i Vargasu. Oba igraca koja su izvukla najbolje iz Alexisa.
Cijena ovog igraca ce biti obracunata na oko 8m godisnje u zavisnosti od plate. Smijesna cifra, ima se jos para za stopera ili tog vrhunskog spica od 60+m samo je fazon da lice uprava to autorizovati." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Fazon je da mi imamo 3 slobodna mjesta u ekipi. Otisao je Kembl.
Mislim ja sam prezadovoljan ako se dovede Mustafi i ovaj se zavrsi.
Ali jedna stvar mi ide na kurac, a to je ovaj direktni spin iz kluba kao 96m budzet. Ljudi boziji da se kupi Lewa sad za 90m funti, to ces isplatiti vjerovatno h 3 rate od po 30m, ali obracunta ce se kao 18m+7m(plata)=25m na 5 godina. Sa kes rezervom od preko 200m, ovakvi transferi se bez problema zavrsavaju. Ali neka klub nam spinuje kako su siromasni.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostOvo je ubedljivo najjača tema na svetu foruma, uživanje Božije.
Danima se vrti priča Iguain, Ikardi, Morata, pa i Grizman, Levandovski i tsl. i na kraju daj da potpiše Perez...boom i svi za. BOGOVI !!!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Moj kum je veliki navijac Juventusa, vazda je ta komunikacija oko dva kluba, al rijetko se medjusobno susrecu, sto nam je velika zelja! Na PESu je Juve - Arsenal derbi! Tek kad nam dosadi nerviranje i alkohol uzme maha, odaberemo neke druge ekipe da se zajebavamo." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJedan je bog fudbala, ime mu je Denis Bergkamp.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Prvo kad sam video da se spominje Perez, pomislio sam na onog iz Njukasla, dok ovog mislim da nikada nisam ni gledao. Nadam se da ce Bogi dati neku ocenu o ovom igracu zbog neke sire slike.
Aki, istinski obmanjivaču, jel ti je ovaj Perez to madness pojacanje
Comment
Comment