Cijena Topraka bi bila oko 15 miliona funti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMene zivo interesuje koliko bi golova Griezman dao u sistemu kao sto je Arsenalov ako je dao 30komada u Simeoneovom defanzivnom sistemu.
Da gledaš više u fudbal a manje u digitron i svoje mape uma ukapirao bi da mu Čolov defanzivni sistem otvara više prostora nego Vengerova večna top4* kvazi-Barselona.
*ugroženoLast edited by Abel; 24-08-16, 17:40.
Comment
-
Govorite Arsenal neće da plati za Grizmana 100 miliona, pa i da hoće ko garantuje da bi Grizman želio da pređe?
A Venger ako je stvarno pomislio da će dovesti njega ili Levandovskog (još teže) onda ne znam. Ni Sančeza i Ozila nije doveo kao igrače koje su Barsa i Real silom prilika prodali. Toliko priče da Arsenal ima para, ako ima nek pukne za Lakazeta ili Mustafija pare koje su potrebne, treba malo i rizikovati pa čak i ako promaši i to se dešava, ja nisam imao pojma ko je Marsijal kad je dolazio iskreno.
Rival je Junajtedu ali i mene ovaj Arsenal i Venger na njegovom čelu nerviraju nesposobnošću, 7 dana prelaznog roka im ostalo, mada pući će pod pritiskom i dovesti ipak neko 40+ miliona pojačanje, ne može sve ostati na ovome, možda bude kao sa Ozilom na zadnji dan prelaznog roka transfer.
Comment
-
Ovaj momcic bi najvise profitirao od Mesuta samim tim i mi..pogotovu na teskim tekmamama gde igramo zatvorenije,dok Grizman je dovoljno dobar da sam moze da izmisli gol u bilo kojem timu..
Inace za nas bi vredeo 40 tak milk,mozda funta preko !a za City 80,90sigpic
Comment
-
Roma je ispala iz Lige sampiona! Sad zajebati ovaj sex sa Valensijom i svim silama na Manolasa! 25-27 miliona funti i nas je!
Attached Files" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Arsène Wenger lično View PostRoma je ispala iz Lige sampiona! Sad zajebati ovaj sex sa Valensijom i svim silama na Manolasa! 25-27 miliona funti i nas je!
Pa ljudi moji, to je šprdačina od stopera. Radije ostavi Holdinga nek igra cijelu sezonu. Griješiti će, ali će i učiti, ovaj će griješiti a neće nikad naučiti.sigpic
Comment
-
Uskoro ocekujem da izadje neki spin kako Arsenal nema 100m da potrosi, vako nako. Da ustvari imaju oko 50-60m da potrose, bla bla bla. Ustvari vec je izasao clanak u gardijanu, oko fazona obracuna transfera itd itd.
Ko god sta kaze, kes rezerva od 250m funti znaci da mozes da potrosis bukvalno 150m ako hoces, ali je fazon da nece i fakat me ne bi cudila prica da se ne daju pare Wengeru za vrhunskog spica kojeg on hoce.
Trik je naravno da on to nikada nece javno priznati i uvijek ce on biti zrtevno janje za upravu i onog debila od vlasnika.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Juniore,fino ti je to Tom objasnio...covjek je igrac za kontranapade i u Arsenalu ne bi ovako dobro igrao sigurno(mozda bi igrao dobro,ali brojke drugacije)
Ves,Manolasa Roma nece prodavati jer imaju dogovor s Grcima.Ako ga prodaju prije 1. septembra onda njima ide samo 50 % transfera,a sve preko toga uzimaju skoro cijelu cifru pa se tako Romi ne isplati da on sada odeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nisam bas pretjerano siguran da su Francuzi na kontre igrali sad na prvenstvu.
Nebitno totalno kad ga gledamo kod Chola i ovu sezonu.
Novinari evo sad sa Silmaniem poevzuju. Ljudi su toliko spori da to nije humano. Bio interes prije 2 mjeseca, rekli Portugalci odjebaus hladno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment