S obzirom da je bilans kluba u periodu 2005-2012. bio bukvalno u minusu bez prodaje igraca on je uradio spektakularan posao u tom periodu. Ja ne znam niti jednog menadzera na planeti zemlji da bi mogao da radi ono sto je on radio sa takvim knjigama. Generalno ja se cudim kako su oni uopce prezivjeli 390m funti kredita sa masovnom kamatom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostS obzirom da je bilans kluba u periodu 2005-2012. bio bukvalno u minusu bez prodaje igraca on je uradio spektakularan posao u tom periodu. Ja ne znam niti jednog menadzera na planeti zemlji da bi mogao da radi ono sto je on radio sa takvim knjigama. Generalno ja se cudim kako su oni uopce prezivjeli 390m funti kredita sa masovnom kamatom.
Comment
-
Nema sanse Lewandowski, da se ne lazemo. Nema ni Bayern rezervnu opciju za njega.
Ali u svakom slucaju i napadac i stoper su nam neophodni, nadam se da je taj stoper Mustafi, a napadac moja velika zelja - Lacazette.
Sad kad nama na kraju stigne Mitrovic iz Newcastla.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment