Samo što ne zaplače
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sve,sve,ali gledao sam izjavu i nikakvo izvlacenje nije iz konteksta bilo...u pravu je on da ne treba bacati pare tek tako,ali ovo za uposlenike i platu,a on jedan od najbolje placenih na svijetu
Eno u Unitedu radnicima kasni plata kako su poceli s transferima da ludujuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
A ovaj komentar?
Wenger on the chants calling on him to spend money: 'It doesn't cost a lot of money [to do] that'sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Ne bi on posudio Akiju jer postoji razlika izmedju njih...Wenger noci provodi u brizi za tih 600 jadnih zaposlenika dok je nas Junior pripadnik modernog,zlobnog,bezemocijalnog kapitalizma gdje bi na racun tih 2,7 miliona eura i ledja jadnih 120 uposlenika te firme on profitirao i izasao kao pobjednik
Mrze me i pljuju jer sam tu rodjen u StrazburuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne bih trepuo oko te firme zato sto znam kako rade svoj posao i za to me ne interesuju.
Kad bi se preuzeo Arsenal prva stvar koju bi uradio jest zamjenio pola od tih 600 ljudi.
Covjek zna sta prica, zaposlenici kluba su i fudbaleri koji zajedno zaradjuju skoro 200m godisnje. Zna Wenger kako je kad si blizu da ne mozes da isplatis plate, 2004. bila situacija na 7 dana od katastrofe.
Luzercina iz Strazbura kolko god retardiranu upravu ima, uvijek je donio minimum.
Generalno su ljudi protiv stabilnosti. Htjeli bi da je sve otislo u kurac ili na bolje da ide. Arsenal je sinonim za stabilnost. Pretjeruje se malo previse. Fali taj spic i stoper, al nije kraj planeta ko sto se prikazuje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Stabilnost je možda dobra u ekonomiji, ali u fudbalu zna da bude i dosadna kao što je slučaj sada sa Arsenalom.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment