Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• France Football: While Shkodran Mustafi talks continue, Arsenal are also looking at Fabian Schar (Hoffenheim) and Marcel Tisserand (Monaco)
    ....
    sigpic

Comment

• Ali svaki *ebeni prelazni rok ista prica.

Comment

• Rijeci se ne bi reklo da se nema para, ali inkompetentnost sa 250m kesa je tesko opravdati.

Ok, ne moze se spiciti 250m funti, to razumijem, al ne postoji racunovodja na ovom planetu koji ce me ubjediti da Arsenal ne moze da priusti da skrha 100m za jedan prelazni, kad dobiju 70m samo od glavnih sponzora, a TV pare nisu se ni spomenule.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Evo ti Aki za Levandovskog

Balag

On Lewandowski. Tried hard to go to R Madrid (a dream of his) but club didn't, not to upset Benzema. New contract soon for RL till 2021
          sigpic

Comment

• Balag je bio sretan za Ozila, hajde nek bude sretan i za Lewu.

Btw da se razumijemo, ja jos uvijek mislim da od toga nema nista.
            sigpic

Comment

• Moje mislenje je da Carlo nece dati svog prvog spica ovoliko kasno, a i lepo pise uskoro novi ugovor do 2021.

Sta bi oko Mustafija, i to se oduzilo?

Comment

• Nece Arsenal da plati vise, pa sad ko fol ganjaju Gimeneza koji ksta 45m eura, a nece za Mustafija da plate 40m eura.
                sigpic

Comment

• Pa nije budala Cholo da se odrekne Gimeneza, koji mu je sada prvi stoper uz Godina. Stvarno mi nije jasan Wenger...

Comment

• U slicnoj ste situaciji Juniore Wenger i ti...negdje sam citao da se oni cjenkaju oko nekih 3,4 miliona za Mustafija,a i tebi fali onih 2,7 da preuzmes tu neku firmu

Last edited by AK47; 18-08-16, 14:10.
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Niko ne ganja Gimeneza, leakovano namjerno. Isto kao sto je leakovano namjerno od strane Valencije da su u pregovorima sa Liverpoolom oko Mustafija.

Igraju poker sto kaze Wenger i to je to. Nista drugo. Najtuznije od svega ce biti ako Wenger izgubi sa pokerom keceva od royal flusha.

A od mene se procitao za ta 3m, sto sam ja popizdio sto se cjenkaju oko njih i onda onaj Pablo potvrdio.
                      sigpic

Comment

• E, da, Aki ja mogu do sledeceg petka da skupim 278 259 eura i 50 centi

Znaci Leva potpisuje novi ugovor, san mu je Real, ako njega Venger juri onda je potpuno poludio. A i rekao sam ti vec da bi se pustio Leva Bajern mora da dovede zamjenu, posto Iguaina nije doveo sve ostaje isto.
                        sigpic

Comment

• Ma rekoh ne vjerujem da ce se desiti, ali vjerujem da Wenger ganja duhove.
                          sigpic

Comment

• Venger je svakako poludeo i sa jurenjem Levandovskog i bez...
                            sigpic

#WengerOut

“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”

Come on you Gunners!

Comment

• Sto radi Maliajnstajn, brani Vengera ka' da mu je iz kuce. Wenger and MA out :P

Comment

• Comment

Working...
                                X