Lester uspio da zadrzi dva ponajbolja igraca a Arsenal nije mogao to 7-8g...ali dobro, stadion je bio u pitanju...samo je pitanje vremena kada ce Sancezu i Ozilu dosaditi da se bore za LS...tada cemo vjerovatno graditi spejs satl pa cemo da oprostimo ekonomistima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Atraktivan, napadački fudbal je ono što moramo da zadržimo, bez toga ne želim da zamišljam Arsenal.
Naravno, može to mnogo zrelije i sa igračima koji nisu pizde.
Ali Cholo style nikako ne bih mogao da podržim.
Loew je i mene malo iznervirao, stvarno nemamo preveliki izbor ako ne planiraju nekog starog tipa Berkamp.
On ne može da leti pritom
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJebiga ja sam ekonomski zlobnik koji u zadnjih 12 mjeseci pokusava da nadje 2.7m eura da preuzmem tajno kompaniju i prodam je u djelovima za 4.5m eura.
Problem je sto jos uvijek imam problema da nadjem 2.7m eura
Ali da ih imam, rastavio bi je i zajebo oko 120 zaposlenih bez da trepnem ocima.Last edited by AK47; 17-08-16, 21:06.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Sancez - Ozil - Mahrez kombinacija je toliko dobro izgledala da je to perverzno! Prosto ne mozes da ne mastas o tako necemu. Jos tu imas "spin majstora" malog Akija da ti podgrijava mastu i jbg, utopija. Elem, suludo je bilo dovoditi Mahreza, tek tada Wenger ne bi mogao opravdati eventualno nedovodjenje napadaca koji je, bar do ovih povreda, bio goruci problem. Osim toga, time bi Profesor pljunuo u facu Oxu, Gnabriju, Kembelu, Ivobiju, Velbeku, tj. svim tim igracima koji konkurisu za poziciju, a od kojih je prvi imao fantasticnu predsezonu i sjajan momenat protiv Liverpula, a drugi je vrlo vjerovatno najbolji igrac olimpijskih igara.
I dok vi po tradiciji pljujete po Wengeru ja cu reci da ovaj prelazni rok jos uvijek moze biti najbolji ikad u istoriji Arsenala sa dovodjenjem recimo Mustafija, Xhake i Lakazetea, odnosno tri pozicije koje vec godinama skripe bile bi popunjene sa tri vrhunska pojacanja." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment