Jorge Jesus/Roger Schmidt
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
e jos jedan mi pade napamet koji mislim da bi se super,snasao klinsman,radi sa amerima neverovatan posao,a mozda bi i doveo reciomo ,za mene odlicnog stopera iz Herte,amera Jona Bruksa,ko je gledao copa americu zna o cemu pricam,sam je drzao odbranu,amera uz Guzana na golu.
Comment
-
Lalatović i da povede Mićića, Trujića i Gavrića. Trujić bi se odlično uklopio sa Žiruom, Mićić je beli Patrik Vijera, prekaljeni veznjak, i Gavrić radnik koji fali po boku. Dobro bi pokrivao i krila protivnika.
Lalatovića bih po šansama stavio iza Murinja, tu negde sa Gvardiolom, Konteom i Kloparom, ali tipujem da bi visok presing bip iznenađenje za engleske timove.
Prognoza top4 lagano, pa sledeće godine dolazi mlađani Dejan Meleg.
Comment
-
Bilo bi prelijepo uzeti Fontea ispred nosa spesl translejtoru i usput im uvaliti Hodlinga ili Chambersa na posudbu.
I btw ona madness lista su dva igraca. Antoan i Lewa. Pitanje je kome prvo moze da nadje zamjenu Wengerica da pogura tog igraca sebi.Last edited by maliajnstajn; 16-08-16, 23:29.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Postoji dzentlmenski dogovor da ce se postovati Fonteova zelja. Njegova zelja je valjda jasna, i danas je komentarisao, ali ja iako strasno cijenim Fontea i prizeljkujem ga, mislim da je Murinju npr. Miranda sigurno preci od njega
A Junajted moze da im da Rohoa, Dzonsa, Tuanzebea, barem tih stoperskih opcija ima.sigpic
Comment
Comment