Ne znam kako se uklapa u Arsenalove racune ali znam da ga Atletico nece pustiti tek je produzio ugovor a sumnjam da on ima motiv da prelazi u znatno slabiju ekipu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ima klauzulu 80m funti ja mislim.
To produzenje je samo na godinu dana.
A ako Atletiko dovede Costu, za 40ak miliona, onda postoji mogucnost da ovaj ide iako ne vjerujem.
Mislim u globalu je bezveze raspravljati kad nema sanse da se desi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by ZekZek View PostI ja isto razmisljam danas, Messi se odlicno uklapa u Arsenalove finansije, a zna se koliki je Wenger fan Mesija, uklapa se perfektno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Taj deal se nece desiti neces vjerovati ali postoje klubovi koji imaju ambicije da osvoje neki trofej za razliku od Arsenala, pa nece prodat igraca koji im je kljucan u ostvarenju ciljeva.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Joj soe ti mi dođeš kao glavni hejter Arsenala, dok ja naprotiv tvoj Juventus volim.
Da još malo potpalimo vatru
https://www.facebook.com/arsenalfant...type=3&theatersigpic
Comment
-
Rosicky je svakako fudbalska legenda i mozda ne kao Bastian,ali legenda svakako...mnoge je inspirisao svojim nacinom igre i pravi je lik i sportista
Sto se tice sansi da Griezmann predje sad u Arsenal mislim da su jednake onim da CR7 dodje u Zeljeznicar da zavrsi karijeru...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment
Comment