Eto izgleda Milik u Napoli za 35mil.eura! Ja bi puno radije njega doveo nego Lacazetta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Iskreno veze nemam.
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...is-per-8498693
Jedino ovdje se spominju Schar i Mustafi, al ne vjerujem ijedan da ce doci od njih dvojice.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Joj opet se polemise o top 4 ovdje ko i svake godine i svake godine bude karina od toga.
Covjek ako dovede ovo sto mislim da hoce, Mahrez, spic, 2 stopera ide on po titulu.
Moze United 3 Pogbe uzet, i Pep pola Spanije, opet ce Arsenal imati najjaci vezni red lige.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJoj opet se polemise o top 4 ovdje ko i svake godine i svake godine bude karina od toga.
Covjek ako dovede ovo sto mislim da hoce, Mahrez, spic, 2 stopera ide on po titulu.
Moze United 3 Pogbe uzet, i Pep pola Spanije, opet ce Arsenal imati najjaci vezni red lige.
dovedosmo ovog klinca na CBu ako dodje jos neko,super,...a tek treba da se izrudari za Mahreza i spica,bice svasta do kraja,al ako dovedemo ukupno 2 dobra pojacanja,ja zadovoljansigpic
Comment
-
Dobro jebiga, vama vase, meni moje, pa dupla karina bude, sta da radimo.
Al evo sad ozbiljno. Ako dovede Mahreza, ima sredjenu desnu stranu. Veza je vec odavno prejaka, fali ti napadac koji je drugaciji tip od Girouda i naravno stoper. A sad posto se Perica povrijedio na 5 mjeseci, a i ugovor mu laganice istice iduce godine, mogu vidjeti da ide po 2 stopera, jer je i onako isao po jednog prije povrede.
Ovo s Lakazetom je bilo prije ponude WH i namjerno je leakovano sad jer Lyon hoce Yeddera, a i Arsenal naglo postao zainteresovan. Sad pitanje je, da li se sprema druga ponuda za Lakazeta, ili se ide po Yeddera.
Od stopera fakat pojma nemam sta ce se desiti, Chambers ce vjerovatno na posudbu. Kako se Holding pokaze na treninzima zavisit ce da li ce on biti taj stoper koji je u rotaciji ili se ide po jos jednog pored ovog novog sto je potreban.sigpic
Comment
Comment