Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Znate zbog cega se ja najvise iznerviram ? Kada vode kao i danas 1-0 i onda se sprdaju, pokusavaju atraktivno da daju gol(to su RVP i Arteta danas uradili par puta). Onaj golman Wolvesa vise nikada nece braniti kao danas.
Igrom tima sam zadovoljan, nemam zamerku osim ove koju sam naveo.
Zasto Walcott nije danas igrao ?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostValjda je bolestan bio zakačio neki grip čini mi se nego jeste videli Rosickog juče onaj njegov spoljni felš uposlio je Persija 2 puta za 1 na 1Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Prije pet dana je objavljena vijest da skauti Arsenala prate mladog reprezentativca BiH Edina Viscu, koji trenutno igra za Istanbul BB u koji je dosao na pocetku sezone iz sarajevskog Zeljeznicara. Eyefootball navodi da ga Arsenal prati odavno samo problem je radna dozvola jer Edin ima samo jedan nastup za A tim, a treba imati 15 za redom odigrani utakmica u A-timu.
Malo o njemu. Igra lijevo krilo, omalen, brz sa izuzetno jakim sutem. Igrac koji je pravi borac. On je igrao za tim koji bas ne volim, ali je igracina. Vise o njemu moze napisati AK47 jer ga je on vise gledao od mene u dresu Zeljeznicara.
http://www.eyefootball.com/news/1178...din-Visca.htmlLast edited by danijelkr; 28-12-11, 20:13.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAko sam dobro video Sanja se vraca uskoro i mogao bi da bude spreman za mec FA Kupa, a sto se Gibsa tice njega nece biti do kraja januara.
Gangrena, jel to istina?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
-
Danas zvanicno ponudjen ugovor Anriju,nadam se da ce sto pre da potpise da sa jos vise uzivanja pratim Arsenal.Ako dodje bice nas i za prvu utakmicu protiv Milana,a to bi nam mnogo znacilo,da postigne jedna het trik u Milanu do dostaСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
Comment