Pa ne možeš dovesti Kantea zato što Santi ide sledeće sezone. To možeš uraditi sledeće sezone. Saglasan sam ja, i milion puta spomenuo, da bih volio vidjeti leđa Remziju, i sad recimo neka varijanta da ode Remzika a dođe Kante, to može. Ali, na postojeci roster dovoditi još jednog, to je suludo. Da svi imaju po 30 i više godina, neko mora otići da bi Kante došao. Isto je i sa bekovskim pozicijama i desnim krilom, neko mora otići! Once again, mi smo kritični na 2 pozicije i one su prioritet, tj. morale bi biti. Ako će se to riješiti, nek dolazi ko hoće, ako ne, onda džaba Mesi, Pogba i Levandovski.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Covjek ce da ide iz Borusije u kojoj ima LP i ima da bira izmedju Uniteda koji nema LP i Arsenala za koji navija od kako je dijete bio i smatra Wengera jednim od najboljih trenera ikad. Mislim izbor je jednostavan.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
"My favourite team is Arsenal. I like their attacking play and fast style", Mkhitaryan enthused. "Moreover, Arsene Wenger puts faith in young players while demanding results at the same time. I like that and want to play there one day."
Lagan izbor kao rekoh, barem za njega.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma daj, ne zavaravaj se, i ti si verovatno svašta pričao pre 7 godina, a i mnogo toga se promenilo od tada npr on više nije mlad što ga je tada i privlačilo.
Ali ti voliš da tumačiš stvari onako kako tebi odgovara...sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment