Koja je najbolja pozicija za Mihtarijana? Koje moze da pokriva sve..Inace kolilo je dobro sto je Iwobi eksplodirao prosle,kao da smo potpisali nekog dzabe,a pritom extra potencijal..jefva cekam i njegove nove parije pored novajlia svih naravno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
A nema sanse da je ugovor leakovao
Pise 6. maj.Last edited by maliajnstajn; 05-06-16, 22:40.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pa ide prica da ce mu Leicester ponuditi dosta poboljsanu ponudu da bi ostao, ali videcemo, ja cenim da je to Arsenal zavrsio, mada svi kazu da zavisi od njega samog.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ja mislim da ova prica ide zbog navijaca Lestera, kao bila je to jako teska odluka, mnogo je razmisljao vako nako i na kraju shvatio da je ovo najbolji potez koji moze da napravi i da je Arsenal prilika koja se ne odbija.
Jebote zivit ces u elitnom naselju u sjevernom Londonu imat ces platu 6m funti godisnje plus performans bonusi i igrat ces za jedan od najvecih klubova svijeta i na drugoj strani Lester. Mislim odgovor se sam crta.
Wenger se sastao s njim u petak i to je gotovo sigurno. Ovo je sad malo prica da se prodaju novine, nafataju klikovi i zaradi bruka para na prici koja ne postoji.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJebote zivit ces u elitnom naselju u sjevernom Londonu imat ces platu 6m funti godisnje plus performans bonusi i igrat ces za jedan od najvecih klubova svijeta i na drugoj strani Lester. Mislim odgovor se sam crta.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment