Mi dakle nemamo 1. napadača za narednu sezonu. Giroud to nije koliko god da je pokušao odglumiti jednog. Prosto nije. Volkot nije napadač i . Svečano obećavam sebi i ostalima da neću pratiti narednu sezonu niti učestvovati u forumu taj period ako se neki čestit napadač ne bude pazario! Moj pik Lakazete, pravi trenutak da ga se dovede!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Oj jebo me svak u glavu. Ja sam gluplji sto se raspravljam s tobom.
Arsenal je 5 najbogatiji klub planete, po Forbesu. Nedavno izasla lista. Ispred, Real, United, Barca, Bayern. I sta sad nece neko u 5. najbogatiji klub planete, ma ja.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nedavno je pricao o Arsenalu i Henryu u kontekstu da bi volio da igra u PL.
Plus prosle sezone se raspitivao Wenger za njega, Bayern hladno odbio.
Ove sezone bi mogla druga prica biti, jer Higuain je u igri da dodje u Bayern.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOj jebo me svak u glavu. Ja sam gluplji sto se raspravljam s tobom.
Arsenal je 5 najbogatiji klub planete, po Forbesu. Nedavno izasla lista. Ispred, Real, United, Barca, Bayern. I sta sad nece neko u 5. najbogatiji klub planete, ma ja.
Kaj mu mi mozemo ponudit da dode kod nas? Di su nam uspjesi, trofeji, jaka uloga u Europi. Nije u soldima sve.
Cuj spomenuo lik Henryja, automatski ga trpaju u klub. Lol. Drogbi je recimo idol bio Henry, kako to da nije zavrsio u Arsenalu lol.Last edited by Henryj; 11-05-16, 22:17.
Comment
-
Dzaka,i napadac jedan mora,,bilo koji , ,Al nesto ne verujem da cemo dovesti odbrambenog,ne znam kakva je sitacija sa Cembersom,on je imao par dobrih partija na CB poziciji,tu su i Per,Gabriel,Koselni,bilo bi idealno kad bi i doveli nekog i tu al sta znam dal Arsen razmilja tako ,matoro to ,bice znanimljivo leto...
Nego steta sto Sanderlend dobija Evr.pitanje sta ce moci bez motiva Njukastl protv Totenh.sigpic
Comment
Comment