Nema sanse da Remzi igra prije Elnenya. Covjek je vrhunski veznjak.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Pozdrav svima,nov sam na forumu,samo da se eto javim i predstavim
Daću kratak komentar o jučerašnjem meču.Vodili smo 2:0 i West Ham se bez igre vratio u meč.Naši defanzivci su učinili Kerola kao da je Leo Mesi(inače,ovo je prvi het-trik nad Arsenalom u PL od Runija 2011,znate svi koji meč je u pitanju) i realno i nismo zaslužili 3 boda.Ovaj meč je samo još jedna potvrda koliko ne zaslužujemo titulu i kako je Wengerovo vreme davno prošlo.Do kraja imamo još težak meč protiv Sanderlenda jer se oni bore za opstanak i gostovanje Sitiju u 37.kolu a kod kuće bi morali sve mečeve da dobijemo i nadam se da ćemo na kraju sezone bar slaviti St.Totteringham day
Comment
-
Originally posted by legolas View PostDa je ovo danas bila prva utakmica sezone, bilo bi genijalno. Prava fudbalska rapsodija. Jedino što mi je malo smetalo su sirovi golovi West Hama. Ali i to je fudbal, ko ne zna lijepo, zna sirovo.
A Pajet proslo kolo zabio onaj eurogol iz slobodnjaka.
Treba ugasiti fudbal jer niko nije dostojan da igra remi sa Arsenalom"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostNe kontam,znaci sad nije dovoljno sto su vam dali 3 komada nego su morali u stilu Barse da vam zabiju??Kakvo omalazavanje protivnika
A Pajet proslo kolo zabio onaj eurogol iz slobodnjaka.
Treba ugasiti fudbal jer niko nije dostojan da igra remi sa Arsenalom
Comment
-
bezveze,pomenuo psovke kroz par postova,ništa posebno
ranije je zaslužio,ne branim ga al ovo sad je baš iživljavanje"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTaj isti Andy Kerol je trebao na tusiranje u 4. minuti utakmice.
:
Dao bih mu crveni samo zbog namere,videlo se da je koš pobego a ovaj ga je "iz osvete" pokupio ,totalno nepotrebno
Samo što to nema veza sa onim što sam ja napisao al ajde"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment