Ako Ranijeri uzme ligu bila bi fora da ceo pdf premier lige nosi njega na avataru
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Pogurala teta Fortuna cika gubitnika napokon.
Mene samo interesuje sta se vrti u glavam sudija kada moraju 50-50 odluke da donose. Jel im bajka u glavi ili posteno sudjenje? :dajtajVINJAKsmajliprolupahodKAFE:sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPogurala teta Fortuna cika gubitnika napokon.
Mene samo interesuje sta se vrti u glavam sudija kada moraju 50-50 odluke da donose. Jel im bajka u glavi ili posteno sudjenje? :dajtajVINJAKsmajliprolupahodKAFE:There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa ću na spomenik da ga stavim , ima da mi piše "Propio ga Ranijeri "There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Ma brate, haj jednu tekmu i nekako da ih guraju, pa i pet u toku sezone, al evo gledam im svaku tekmu od nove godine skoro i svaku jebenu tekmu ih je sudija pogurao, bar malo. Svaku.
Ona tekma protiv Arsenala je jedina tekma gdje ih je morao sudija kazniti, jer je bio sramotan u prvom poluvremenu. Cist penal nije svirao, pa onda nije svirao 2 zuta Kanteu, i onda svira lagan penal Vardyu.
A onda u nastavku, ne svira kriminalan start na Remziki, opet 5 faulova Kanteu tolerise, pa onda odbranu rukom Morgana poslije suta Girouda, pa onda jos jedan start za zatvor nije sudjen. Mislim previse je.
Ja serem po sudijama, al ne serem samo zbog Arsenala, uvijek serem po njima, i kad pogrijesim priznam, al ovo mi nije normalno, da ljudi svaku 50-50 odluku dobiju u svoju korist.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPogurala teta Fortuna cika gubitnika napokon.
Mene samo interesuje sta se vrti u glavam sudija kada moraju 50-50 odluke da donose. Jel im bajka u glavi ili posteno sudjenje? :dajtajVINJAKsmajliprolupahodKAFE:
Mislim da u takvim situacijama ako ne sviraju odmah u tom deliću sekunde, ne sviraju uopšte, puštaju da se igra nastavi.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJ***o te Hulio
Kako spamujemo braćo mila.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Brisace Vilserica ili ce Olja da prebaci. Samo da je Vinjaka i zdravlja.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Cekaj Aki jos malo, nosim te u potpisu vec skoro 6m polako samo jos nekoliko kola do kraja
I onda prestaje moja tiranijaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment