Posto odavno nisam pisao samo zelim da napisem nesto sto se tice Vengera. Nije meni krivo niti sam ljut zbog propustenih sansi, promasenih transfera, zadovoljavoljenje mjestom u LS. Najvise sam ljut i iznerviran cinjenicom da Venger obecava iz godine u godine borbu za trofeje (PL i LS) a i on sam zna da nema tim sposoban za to. Najvise me to nervira, svjesno laganje i zbog toga mi je vise muka. Neka nas neko preuzme i neka kaze ne mozemo medju prvih 4 i tacka, ne mogu vise ovako svake godine...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
seskfabregas ,ja mislim da zaista nije u pitanju kvalitet samog tima nego mentalitet,mislim da imamo kvalitetan tim ali dzaba ti to kad imas gubitnicki mentalitet,nismo konstantni u odlucujucim periodima sezone,a bogami pojedince u Arsenalu zabole uvo,tipa Volkot i Remzi ,a pogotovo Remzi koji me je najvise razocarao ove sezone.
Comment
-
http://www.bcfc.com/news/article/jon...8TzuLxyI5Od.99
Nekoga je interesovalo sta je sa Toralom.
Evo sta je.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Juce sam gledao utakmicu dok sam radio, pa nisam ispratio sve detalje, ali ono sto sam video jako sam zadovoljan. Bas smo lepo igrali i sto je najbolje konacno smo dali vise od 2 gola na utakmici i nismo stali na 2-0.
Alexis je mnogo opasniji po desnoj strani, Iwobi takodje sasvim korektno igra,Elneny takodje dobar.
Sledece nedelje pravi test, gostovanje W.Hamu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Kakva medijska agenda se vodi protiv Arsenala ovo nije normalno.
Pricaju novinarcici da treba promjena menadzera, a nece biti promjene ako Arsenal ne ispadne iz top 4. Kakvo licemjerije i zeljenje zla klubu. FUJ.
Gade mi se skoro kao i Lester.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Šta vam je sad? Otkud Ranijeri?
Mislite kontra psihologijom nešto da uradite?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment