Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nego sta da mi ocekujemo veceras? Mogao bi Sanchez konacno da udje u formu sad na kraju sezone, i ovako nista nije doprineo ove sezone za sada.
Razmisljam nesto i jos uvek pored svega mozemo da se nadamo tituli, iako je ne zasluzujemo. Recimo kad bi vezali sve pobede do kraja, titula bi bila itekako realna. Ali ipak za to trebaju muda, hrabrost i srce, a mi to bas i nemamo...
Konacno se oporavljam od razocarenja od nedelje, samo da ne razocaraju i veceras.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Sancez mrcina provaljen, igra jako jednolicno umesto da pokusa da iznenadi stalno forsira u stranu, mnogo me nervira u zadnje vreme. Ocekujem Zirua da proradi! A velbek na krilu. Mogao bi i Ramzi na krilo. Treba malo izmešati karte. Takodje ocekujem Peru da se vrati, mozda bi cak ostavio kosa na klupi mada znam da se to nece desiti... Kod Vengera neki igraci imaju zagarantovano mesto bez obzira sta prikazivali na terenu i to me isto j.n.o nervira!
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostSancez mrcina provaljen, igra jako jednolicno umesto da pokusa da iznenadi stalno forsira u stranu, mnogo me nervira u zadnje vreme. Ocekujem Zirua da proradi! A velbek na krilu. Mogao bi i Ramzi na krilo. Treba malo izmešati karte. Takodje ocekujem Peru da se vrati, mozda bi cak ostavio kosa na klupi mada znam da se to nece desiti... Kod Vengera neki igraci imaju zagarantovano mesto bez obzira sta prikazivali na terenu i to me isto j.n.o nervira!
Ako bi slucajno mesao,ne znam kako bi se npr.Alexis snasao sam u napadu,al opet bas i nije trenutak za eksperimentisanjesigpic
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostJe l' ima neko dobar acestream?
Ne koci, super radi, biraj na kom ces jeziku komentatora.
Samo da dodam, dobijamo ovo jer igra Kembel.Last edited by Tobdzija; 02-03-16, 20:32.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment