Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja se izvinjavam svim fanovima Arsenala, nije bilo namjerno, tek sam sad skont'o.
Znam da se necete ljutiti. ;)Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Jao, ne vjerujem, jednostavno ne vjerujem. Pa ljudi 1 poraz i treba da citava sezona propadne? Pa Boze moj, ispali, pa sta? Idemo dalje, necemo tugovati za ovim sad (mada moramo malo )
I vi ste imali 8 razloga za brigu, pa opet ste se odlicno iscupali, dobili Celzija, prvi u grupi, i solidno se popravili na tabeli.
Comment
-
Oprostices, raduje me ovo. + igrate sa Malogradjanima u FA kupu, tako da postoji velika mogucnost da ne osvojite nista ove sezone. Oni ce, na zalost, vjerovatno do titule prvaka engleske." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostOprostices, raduje me ovo. + igrate sa Malogradjanima u FA kupu, tako da postoji velika mogucnost da ne osvojite nista ove sezone. Oni ce, na zalost, vjerovatno do titule prvaka engleske.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostUkoliko Siti ostane sa 5 bodova vise na kraju mjeseca onda sam siguran da ce do titule, a ukoliko Junajted to smanji onda cemo mi siguran sam do titule.. No otom potom, ovo je tema Arsenalasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostBrate ako ćemo iskreno više bi voleo da vi osvojite ligu nego onaj izveštačeni SitiOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Ima li malo istine u tome da vi mjerkate Alexa?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment