Cista perverzija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by krele90 View PostMa dobicemo ih smesni su ko cirkus. Nego bilo bi dobro da odradimo i Barcu makar neki x da izvučemo da ne primimo vise od 1 gola kuci a najbolje bi bilo clean shit
Protiv Barse kako god,nikad nisam voleo da budem optimista veliki,naucio se vremenom dok sam navijao za ovaj klub tako da realno bice mnogo tesko biti blizu prolaska,videcemo,treba dosta kockica da se poklopesigpic
Comment
-
Originally posted by z0La View PostE konačno da pogledam tog Egipćanina....
Šteta što Venger nije upario njega i Coqe-a, da vidim kako funkcionišu...sigpic
Comment
-
Wenger i jubileji ne idu jedno sa drugim.
Sramotan mec protiv rezervnog tima Hula eee
Pusti suteve odbrane,moralo se dobiti ovo,Teo nista!Ne znam sta je sa deckom,treba da se nadamo da je ustao na desnu nogu svaki put,kad su usli Ox,i Alexis isto ocajno....Mora Wenger a ih izriba u svlacionici dobrosigpic
Comment
-
Naravno da smo igrali isto kurac jer Barcelona dolazi i naravno da smo kiksali jer smo debili na kvadrat sa razmisljanjem " 'ta ce mali Hull, daj Barcu"
Svaki put isto, dodje velika tekma igraju ko navijeni. Dodje neko slabiji, isto 11 picki na terenu, dosli na termin malo da se izigraju.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pa to ..klasika sa nedostatkom motiva kod nas,ne znam koga da krivim dal menadzera ili igrace..Ali sve ce da padne u vodi ako se iskupe dobrim rezul.protiv barse,ili sto se mene tice dovoljno i 3 boda na trafordu..ako osvojimo ligu nek ispadnemo i od Hala i Barse sa 0 10 gol.razlikom..
Sto je najgore ja bi opet sa Teom krenuo na CF.I logicno da ce Teo da ima mnogo vise prostora nego danas za utrcavanja ,kontresigpic
Comment
-
Meni je osim nedostatka zavrsnice sve bilo vrlo dobro. Posebno Elneni i Ivobi su za izdvojiti jer su jer su pokazali koliko nam se sa njima sire opcije. Druga je prica sto nam ovaj rezultat nikako nije trebao. A motivacije brate nije falilo nikako, mozda kreativnosti." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment