[VINE]inE7huOW5YB[/VINE]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Vratio se Danny boy i to je najsretnija vijest ove godine, bez obzira na gol, pobjedu ili bilo sta. Racunam da Ziru i Volkot padaju u drugi plan kroz 2 -3 utakmice. Nije skromno, ali s Velbekom racunam da cemo do titule ..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Pre crvenog nismo nesto bolji bili,neki egal ,nekako fali nam onaj nas prepozantiljiv stil,kad lopta nepogresivo ide,samo se redjaju prilike,utrcavanja itd.Tako nesto je bilo kad je Santi bio u sredini a Ramzika desno,ali ono,sad me najmanje zanima kako igramo,bitna su samo3 boda,..Mesut je sjajno centrirao u 2 navrata,jedna je pretvorena u odlucujuci gol,a ono Per nije munuo,Al mora Mesut jos vise da bude ukljucen u igru,da diktira tempo non stop,kao u 1delu sezone,Alexis se nadam da ce se vratiti na beast mode,Kok sad kad je u timu,mnogo lakse,moramo do kraja da guramo ovo,mislim na PL, Ovoj barsi ne znam sta im raditi,kako se braniti,bice zaebanosigpic
Comment
-
-
Ma kljucan mi taj pocetak tekme u Londonu,pa posle i 2 pol,nekako se odbraniti dobro i na kontre napasti,Ceh da ima dan,bice tu brzine kolko oces od nas,samo da salecemo sa strana,Teo,OX,Alexis,Welbek,cak i Belarin moze da bude kljucan a i imace motiva,igrati na ivici kartona non stop agresivno maksimalo,seckati igru,sve ono netipicno za nas
Tako i u Barsi,ako prodje ok prvi mec,na ok mislim i 0 0 ,1 1sigpic
Comment
-
Kraj ere aparthejda, postajem Nelson Mandela.
Sreca pa me nije bilo danas da me banuju na 5 dozivotnih sta bi sve onom sudiji nagovorio.Last edited by maliajnstajn; 14-02-16, 23:56.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pozdrav braćo Topnici!
Velika pobjeda danas, idemo dalje za iste pareee
Evo moj osvrt na utakmicu sa Barcom...
Povratku Welbza sam se strašno radovao, i potajno se nadao da bi mogao zaigrati protiv Barce, a evo, sve je izgledanije da će biti i više nego spreman do tad
Giroud teško da se može naigrati i biti puno od koristi u toj utakmici, osim ako Wenger ne misli napasti od početka, ali nije valjda toliko lud haha
Welbeck možda nije baš tolika prijetnja po gol kolika je Giroud, kod ubačaja, prekida i sl.(ma da svejedno je opasan tu), ali je daleko bolji u postavci na kontre. Dobar je sa loptom u nogama, ima i odličan smisao za kombinatoriku, puno prostora otvara, veliki je radnik, a to nam puno znači u odnosu na Walcotta, koji nam je bio do sad jedina izgledna opcija za takvu postvku igre na kontre. Jer protiv Barce nam uz svu brzinu i to sve treba netko tko može konstantno raditi i pritisak na Busqeutsa i zadnju liniju Barce - a nema ni blizu boljeg tandema od Welbza i Alexisa za to, da konstantno u smjena u sredini grizu katalonce!
Puno trke u sredini, i brzina prema naprijed, jedini je način da se naškodi ovakvoj Barci i izvuče neki povoljan rezultat, bar da se ne osramotimo ako ništa. Drugog načina mislim da nema.
Welbeck je i u Unitedu uglavnom bio siguran starter u tim velikim utakmicama u LP, i većinom je bio odličan, tako da polažem nade u njega. Očekujem da starta protiv Hull-a u kupu i odigra 60-70 minuta za zagrijavanje
Očekujem ovo za Barcu 4-1-4-1, sa puno trkača:
----------------Čech--------------
Bellerin Gabriel Koscielny Nacho
--------------Coquelin------------
--Ramsey - Ozil - Elneny - Alexis
------------- Welbz---------------Last edited by Mario14; 15-02-16, 00:05.
Comment
-
Dobit ce Arsenal Barcelonu na Emiratima, samo je fazon koliko ce sudija zajebat na Camp Nou.
Bit ce 4-1-4-1
Sa Perom i Kosom stoperima. Coq ispred. Krila Alexis i Welbeck. Veza naravno Ozil i Remzika. Spic Theo. Giroud u toj tekmi nazalost nema sta da trazi, bit ce odsjecen totalno.
Nek me neko nazove ludim, ali ja ne vjerujem Gabrielu. Nekako misli mu odlutaju i pogubi se pa mora trcati da bi ispravio gresku. Kod Pere su rijetke greske, a pri tom je najinteligentniji defanzivac u igri. Fenomenalno se postavlja.
Danas ga Vardy ni jednom nije ugrozio, a toliko je price bilo prije utakmice da ce Vardy da unisti Peru.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment