Najbitniji igrac Arsenala je Ozil i nitko vise. Njegova ozljeda bi upropastila sezonu. Naprije ce uskoro bit Welbeck, Joel, Alexis, Tijo i nema problema. Vidjet cete ubrzo sta pricam kad Alexis ne bude zabijao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Necemo mi nista vidjeti, jer ce Sanchez da daje golove kako ih je i do sad davao.
To sto i statisticki govoris da Sanchez se ne slaze sa Giroudom je cista koincidencija da se je Sanchez igrao bez odmora skoro 2 godine i prvi puta bez zimske pauze i nakon toga se potrefilo da je Olivije usao u formu, a ovaj opao jer je umoran.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Samo neka se pobedjuje pa ko god bio u formi ili davao golove. Sto se njih dvojice tice, mozda bi bolje funkcionisali (medjusobno) kada bi Sancez igrao po desnoj strani jer ce svako ici u pravcu svoje jace noge, ostavlja se vise prostora, a usput Sancez moze i da centrira.. Nego, je l' mislite da bi mogao Elneni od starta u nedelju? Rece Volkot da je dobar i da ga nije strah da ulece
Comment
-
Ima informacija od prije par dana, javio jedan od onih sto znaju sta se desava u klubu. Pep zavrsio sa Cityem, Wenger hoce novi ugovor.
Nisam nista objavljivao, bio u frci sa vremenom, a i jebiga zao mi sto ce Pep u Citysigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
A kad se sjetim kad je tek dosao, prvu sezonu totalno faca kao wtf ja radim tu. Sad je skuzio sta je Arsenal i vidi se da je glavom skroz u klubu. Mislim da mu je kao i Di Mariji prosle godine za United, malo bilo ispod casti sto je prodan iz Reala. Glava je sad skuzio da je glavni, mamojebac plodi po Premu.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNecemo mi nista vidjeti, jer ce Sanchez da daje golove kako ih je i do sad davao.
To sto i statisticki govoris da Sanchez se ne slaze sa Giroudom je cista koincidencija da se je Sanchez igrao bez odmora skoro 2 godine i prvi puta bez zimske pauze i nakon toga se potrefilo da je Olivije usao u formu, a ovaj opao jer je umoran.
Comment
-
sigpic
Comment
Comment