Nema Ozila danas. Remzika ide na desetku. Vezni red Elneny i Flamster. Jos uvijek se ne zna da li ce Alexis poceti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Muka u najavi, jedino Remzi i Kembel mogu napraviti nesto i stvoriti sansu saigracu i eventualno Bellerin prodorom ili Monreal nekim centarsutom. 0-1 Giroud.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Na kraju da kazem i ok rez.za nas....Ceh ,Joel i Naco odlicni,Ox klupa,Teo na CF ili klupa,Flamini Francuska, ,,,Hvala kur..da se igraci vracaju polako iz bolnice,a ne ovako da krpimo rupe,Drago mi je sto je Iwobi dobio minute i fino iskoristio,
Idemo da razbijemo plavce sledece nedeljesigpic
Comment
-
Makavi bez Remzija ne može nijedna postava :P Falili su nam danas ocajnicki ili Ozil ili Sanzes. Sredina nikako nije funkcionisala jedino Kembel bio na visini zadatka... Nikako da se odvojimo na vrhu nego stalno gubimo bodove kad bi trebalo pobediti, ne svidja mi se ovo...
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostIdealno bi naprijed bilo Tijo napadac, Welbeck desno krilo i Aleksa lijevo. Taj napad bi kidao. Stavis Ozila iza njih i Elnenyja-Coquelina na sredinu terena i kazes im da trgaju sve sto pride centru" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostMakavi bez Remzija ne može nijedna postava :P Falili su nam danas ocajnicki ili Ozil ili Sanzes. Sredina nikako nije funkcionisala jedino Kembel bio na visini zadatka... Nikako da se odvojimo na vrhu nego stalno gubimo bodove kad bi trebalo pobediti, ne svidja mi se ovo...
Ovakav Ramsey koji vecinu vremena kampira u petercu i ponasa se kao djecacic koji je prvi put vidio sisu pa uzdrhti kad mu dodaju loptu nam ne treba.Last edited by Henryj; 17-01-16, 21:40.
Comment
Comment