Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nesporan je kvalitet Zirua, samo sto bi nam vise odgovarao pokretljiviji i brzi napadac koji bi verovatno imao mnogo bolje rezultate nego Ziru sada jer bi mogao da iskoristi pun kvalitet naseg veznog reda. Ziru je profil napadaca vise za formaciju sa dva napadaca. Velika steta sto nismo Liverpulu uzeli nezadovoljnog Suareza onog leta kada se Vengerica glupirao sa ponudom od 40 miliona i jednom funtom. Sa njim bi vec uzeli jednu ili vise titula. Zato sada treba biti pametan i uzeti Lakazeta, a ne zavaravati se brojkama Zirua.
Svi objavili za ovog Vanjamu, odlicna bi to bila rezerva za Kokea, a jos bi mogao i u LS da nastupa ove sezone.
Comment
-
Vidim ovdje se stalno spominje neka rezerva za kokea, ne mislite valjda da ce koke doci u arsenal iz atletikaAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Originally posted by PRINCARA View PostMa to ja tako zovem Kokelana
posumnjao sam za trenutak ali onda sam se sjetio vengera, nece taj dati velike pare za nekogAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Originally posted by SinisaKun View Postdobo je
posumnjao sam za trenutak ali onda sam se sjetio vengera, nece taj dati velike pare za nekog
Mesut Ozil signs for Arsenal in a £42.5m transfer deal from Real Madrid
http://www.theguardian.com/football/...al-real-madrid
sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by SinisaKun View Postdobo je
posumnjao sam za trenutak ali onda sam se sjetio vengera, nece taj dati velike pare za nekog
Comment
Comment