Sad gledam na klupi 4 odbrambena,golman i tek oporavljeni Teo,bas opcije na sve strane:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
3 boda,samo da su tu .igra malo nesigurna,i napred i nazad,to ce se vratiti na staro vremenom,ili ti kad i igraci neki Stvarno Wenger jeste imao jedan potpis na leto,al kakav,kad odbrani neki zicer kao da je dao gol Cehara majstor,Ramzia sam stavio u fantazi tim,osecam da je vreme on da krene,ovaj gol ce pomoci svakako,Ox za klupu,nista vise....
Idemo po 3 0,2 0 u Atinu ,nemojte mi cetvrtak vece fudb,zadnje nam to treba u borbi za titulusigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View Post3 boda,samo da su tu .igra malo nesigurna,i napred i nazad,to ce se vratiti na staro vremenom,ili ti kad i igraci neki Stvarno Wenger jeste imao jedan potpis na leto,al kakav,kad odbrani neki zicer kao da je dao gol Cehara majstor,Ramzia sam stavio u fantazi tim,osecam da je vreme on da krene,ovaj gol ce pomoci svakako,Ox za klupu,nista vise....
Idemo po 3 0,2 0 u Atinu ,nemojte mi cetvrtak vece fudb,zadnje nam to treba u borbi za titulu
Pre 10 godina Liverpul trebao da dobije Olimpijakos dva razlike. Sve miriši na tripletu.
Comment
-
-
Nisam gledao tekmu danas, radio sam, ali rezultat se pratio! Da cujem izvestaj kakav je bio moj miljenik Remzika i sticenik Campbell?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostNisam gledao tekmu danas, radio sam, ali rezultat se pratio! Da cujem izvestaj kakav je bio moj miljenik Remzika i sticenik Campbell?
Originally posted by maliajnstajn View PostKao malo djete se radovao i onda ljudi preispituju njegovu predanost ovom klubu.Last edited by Jack; 05-12-15, 21:48.sigpic
Comment
Comment