Ne mogu Ramzi i Vilser u sredini pored zdrave najjace desetke na svetu, a nisu ni jedan ni drugi materijal za dm. Njih dvojicu zajedno mozes staviti u sredini jedino u dijamant formaciji, iza Koke, ispred Ozil, to bi bilo idealno po meni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja mislim da mogu ali da im se daju malo defanzivniji zadatci tipa da obojica glume nekog deep pleja i da ne idu previše napred . Remzika će to ispoštovati siguran sam , dečko je disciplinovan i zna svoju poziciju dok na drugu ruku ovaj Rambo je potpuno nepouzdan i ko da gledam da bi glumio Anrija i ostavljao rupesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa mislim da mogu ali da im se daju malo defanzivniji zadatci tipa da obojica glume nekog deep pleja i da ne idu previše napred . Remzika će to ispoštovati siguran sam , dečko je disciplinovan i zna svoju poziciju dok na drugu ruku ovaj Rambo je potpuno nepouzdan i ko da gledam da bi glumio Anrija i ostavljao rupe
Remzika ce ispostovati,a Rambo neceZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma razumijem ja vas ovdje tema je u zalosti jer je Henryj otisao na produzeni odmor...toliko kukao covjek na mene i prskalica ga s ledja pokupio
Princara i Junior poceli sumnjati u metode miljenika revolucionaraZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
U sve ja sumnjam, nikad ja nisam bio slijepi sljedbenik. Svako zasluzuje da ga se kritikuje i pohvali, sve po zaslugama. Sada Wenger zasluzuje kritike, ali ne zbog stvari koje nije uradio prije 3 mjeseca, nego zbog ne rjesavanja problema sa povredama.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ali zar ti nije malo cudno i smijesno da mi,nekakvi forumasi i smaraci pogodimo da ce imati problema sa povredama i da je ocajan posao sa transferima napravio tako sto se nije osigurao u slucaju povreda?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Trenutno jedino da je jos 5 igraca doveo, mogao je se pokriti od povreda. Svi smo mi vrhunski menadzeri ovdje igrajuci FM, a niko nikad nije vodio profesionalnu ekipu na ovom nivou.
Evo sad ce se vidjet koliko je dobar analiticar ustvari dobar i menadzer. Kada zapravo bude morao da se nosi sa raznoraznim personama i raznoraznim klupskim glupostima. Nevil je fantastican analiticar, ali cisto sumnjam da ce se dobro snaci u ulozi menadzera.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment