Ako budemo u LP, on moze igrat i mogao bi i on sam da zatrazi da predje ako mi budemo nudili solidne pare. Bas momak rastira ove sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
http://news.arseblog.com/2015/11/ars...ort-and-style/
Ovo je nesto najbolje sto sam ikada procitao, bez nekog preuvelicavanja. Interviju za L'ekip preveden na Engleski.
Nevjerovatan covjek prije svega, pa onda nevjerovatan menadzersigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Kad se zavrsi karijera Ozila Giroud treba spomenik da mu napravi,pola penzija i zaradjene love da mu da jer zbog njega ponekad izgleda kao fudbaler...dakle samo zbog njega jer on sam podsjeca na bukvu ili hrast
Cak ni moj brat Gorance ne moze da ne stane iza ove tvrdnjeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kakav je Mesut OTAC kada pored njega Ziru izgleda kao igracina.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Prvi put da se radujem ovoj reprezentativnoj pauzi, taman da malo dodjemo sebi i valjda ce se neki igraci oporaviti za ove 2 nedelje. A onda ide neki malo laksi raspored protiv ovih iz donjeg dela tabele.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKad se zavrsi karijera Ozila Giroud treba spomenik da mu napravi,pola penzija i zaradjene love da mu da jer zbog njega ponekad izgleda kao fudbaler...dakle samo zbog njega jer on sam podsjeca na bukvu ili hrast
Cak ni moj brat Gorance ne moze da ne stane iza ove tvrdnjeOriginally posted by Sandugp View PostKakav je Mesut OTAC kada pored njega Ziru izgleda kao igracina.
Ne znam kako je to Žiru izgledao kao igračina i pored inspirisanog turčina.
Comment
Comment