Od kad je debitovao u PL Žiru ima vise postignutih golova glavom od bilo kog drugog igraca (15)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Ali po meni je vaznija tekma u nedjelju protiv pilica.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSta ima
Kakva je atmosfera kod tripletara samo da priupitam
Pobjeda u Minhenu neminovna, Olivije u 4. minuti s pola terena glavom lobuje Nojera.
#tripletasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Stvarno šteta za Belerina
Inače al me presekao naslov za sve pare mamu im novinarsku
'Pep Guardiola wanted to join Arsenal', Arsene Wenger says
Pep Guardiola wanted to join Arsenal during his playing days and even had talks with Arsene Wenger, the Frenchman has claimed.
Wenger and Guardiola will be in opposite dugouts when Arsenal take on Bayern Munich in the Allianz Arena on Wednesday night.
But, according to the Arsenal boss, the pair could have been sharing a dressing-room had Guardiola got the move to north London he was after during his playing career.
"He wanted to play with me as a coach," Wenger said at his pre-match press conference in Germany. "He wanted to play for Arsenal. I met him, he was 30-31 back then.
"I can't really remember, after that he went to Italy and I had players like Patrick Vieira and Emmanuel Petit who were still young and played for the national team as well."sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sanjao sam da smo izgubili 4-2(ja svakako necu moci gledati utakmicu veceras jer radim, pa zbog toga pozivi). No san se odvijao tako da me 1 drug nazvao i kao kaze mi dobro smo igrali i pobedili 2-0, i ja kasnije nazovem drugog druga i kaze mi taj - poraz 4-2. Ispostavilo se u snu da je onaj koji me zvao gledao snimak iz Londona od pre 2 nedelje...
Nadam se da ste razumeli zavrzlamu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Arsenal XI, 2-0 win at Bayern, March 2013: Fabianski; Jenkinson Mertesacker Koscielny Gibbs; Arteta Ramsey; Walcott Cazorla Rosicky; Giroud
Ako je ovaj tim mogao da ubije na Alianzu Hejnkesov Bayern onda i ovaj veceras moze barem do boda.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Raymond Verheijen (ex-Holland): "Within 2 weeks Ramsey, Walcott, Chamberlain and Bellerin have picked up muscle injuries. Who's next?"Verheijen: "This guy [Wenger] will probably choose denial and put responsibility outside himself again by labelling Bellerin injury prone".Verheijen: "Do players get injured because they are prone or because of injury after injury due to over training?"sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ne branim Wengera, ali samo da mi je znati kako veliki majstor zna sta se stvarno desava u Arsenalu i koliko oni treniraju. Mislim trazi paznju i glupira se. Mozda je on i u pravu, ali ovako tvrditi neke stvari jeste vrlina nekoga ko voli biti u centru paznje po pitanju hejta.sigpic
Comment
Comment