Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Princ View PostKako brzo menjas misljenje
Godinu ipo sam govorio da Mesut ne sme na krilo, da mora da igra bilo kakav DM i da Scesnji nije golman. Kao sto sam i govorio 2 god kako se pobedjuje Spanija, kao sto sam rekao da je Luisu potreban partner u spicu da bi bio na maksimumu pa dodje Staridz, pa 2012. da Dzerard jos uvek moze ali u povucenijoj roli. Kopiraju me svi Princaro, ne mogu vise.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostZasrace Vengerica vec u Pireju nista ti ne brini, moram da pozdravim jer mu je ovo mozda i poslednja velika pobeda.
Godinu ipo sam govorio da Mesut ne sme na krilo, da mora da igra bilo kakav DM i da Scesnji nije golman. Kao sto sam i govorio 2 god kako se pobedjuje Spanija, kao sto sam rekao da je Luisu potreban partner u spicu da bi bio na maksimumu pa dodje Staridz, pa 2012. da Dzerard jos uvek moze ali u povucenijoj roli. Kopiraju me svi Princaro, ne mogu vise.
Nisi neki baksuz, to je bitno, tako da samo nastavi sa hejtom po Vengerici, pa nam mozda Venger i zaista podari tripletu
Comment
-
Originally posted by Princ View PostSvaka ti cast na predvidjanjima batice . Jako mudro si zapazio te nedostatke sto ukazuje da ovu igru posmatras sa jednog krajnje prekaljenog aspekta sto je dovelo do toga da budes jedan od retkih, ako ne i jedini koji je uocio da Arteta nije za dm, Ozil nije za krilo i da je Ceh bolji golman od Vojceka. Ako se ne varam, mislim da je od tebe prvo potekla prica da bi Benzema bio bolje resenje za napad u odnosu na Zirua i Volkota .
Nisi neki baksuz, to je bitno, tako da samo nastavi sa hejtom po Vengerici, pa nam mozda Venger i zaista podari tripletu
I dalje imas idiotizam sa Volkotom u spicu. Ziru mora da igra dok ne dodje neko drugi. Remzi ovako ne moze da bude na svom maksimumu ali je potreban kao trkac i mnogo je bitnije da Ozil igra svoju poziciju a da drugi setaju ako moraju.
Coq
Remzi Santi
Otac
Sancez Ziru
Ovo isto nije nikakva filozofija i namece se samo po sebi. Remzi bi tu mnogo vise uradio. Cak bi i Volkot mogao bolje da se snadje. On kao klinac i jeste projektovan za brzog spica u 4-4-2 pored nekog drveta ali se onda u PL preslo uglavnom na 4-2-3-1.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostNije nikakva mudrost videti to za Artetu i Ozila, nije mi bilo jasno da to ne vidi neko ko radi 30 godina u fudbalu a mi svi vidimo. Zato sam izmislio 3-5-2 protiv Spanije, zao mi samo sto je to uradio meni najodvratniji trener a ne neko drugi.
I dalje imas idiotizam sa Volkotom u spicu. Ziru mora da igra dok ne dodje neko drugi. Remzi ovako ne moze da bude na svom maksimumu ali je potreban kao trkac i mnogo je bitnije da Ozil igra svoju poziciju a da drugi setaju ako moraju.
Coq
Remzi Santi
Otac
Sancez Ziru
Ovo isto nije nikakva filozofija i namece se samo po sebi. Remzi bi tu mnogo vise uradio. Cak bi i Volkot mogao bolje da se snadje. On kao klinac i jeste projektovan za brzog spica u 4-4-2 pored nekog drveta ali se onda u PL preslo uglavnom na 4-2-3-1.
Meni se ta dijamant formacija namece kao neminovna sa zdravim Vilserom, mada kako cepaju Vilsera povrede, gledace se jos dugo ova formacija.
Comment
-
Čika Wenger danas puni 66 godina , mnogi ga osporavaju ali većini nas će čovek ostati u srcu i po završetku svoje trenerske karijere i svi znamo da Arsenal ne bi bio gde jeste da nije ovog velikog čoveka . Srećan rođendan legendo i da nam živiš još 100 godinaLast edited by Lord Gangarić; 22-10-15, 14:35.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment