Eto vam Murinjo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostAkane šta veliš na ovo ?
Originally posted by maliajnstajn View PostDao bi Akan Bejla svog najdrazeg i jos nekih para za Sancheza, al ne moze jebiga
Originally posted by maliajnstajn View PostAkana ce srce strefit
Hoce Wenger Jesea u januaru na pozajmicu sa opcijom otkupaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Utakmica kao utakmica cak dosadna u nekim trenucima, no zanemarimo to, bitna su 3 boda! Ramsey je po meni bio najslabiji, a i Mertesacker je imao par kikseva u prvom poluvremenu. Ozila u prvom poluvremenu nigde, ali zato je u drugom pokazao. Bellerin je brutalan igrac! Malo me Cazorla iritirao, par puta ima prostor za sut on bira neke nerealne asistencije. A igrac utakmice za mene Alexis! Sledece nedelje Manchesterski derbi, mozda je bolje po nas da United pobedi, a mi ako dobijemo Everton zasedamo na prvo mesto!
Da mi neko ponudi eliminaciju iz LS u grupnoj fazi i to kao 4., a zauzvrat osvajanje PL bez razmisljanja bih pristao!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostDa mi neko ponudi eliminaciju iz LS u grupnoj fazi i to kao 4., a zauzvrat osvajanje PL bez razmisljanja bih pristao!
Sto se tice tekme kao tekme, odradjena profesionalno tekma.
Prvo poluvrijeme sam proveo citajuci onu knjigu o Wengeru, toliko je dosadno bilo, ali onda drugo poluvrijeme kako treba.
U Manchesterskom derbiju svejedno sta se desi, samo da City ne pobijedi
Sto se tice Bayerna, cisto sumnjam da ce se izvuci neki rezultat, jedino ako fakat ne polude opet ko protiv Uniteda i ne naprave dar mar u prvih 20 minuta.
Inace ovo je treca utakmica zaredom u PL da smo dali 3 i vise golova, u cijeloj Arsenalovoj historiji to se desilo 5 putasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Giroud je fantastican da bude rezervna opcija u napadu i da ulazi sa klupe kada je potrebno, ali da bude prvi napadac ekipe, nije to za njega. Iznenadio sam se danas jer smo postigli 3 gola, ocekivao sam kod 0:1 da cemo stati.
Gledao sam utakmicu sa babom(ona inace redovno prati fudbal, jedino ne valja sto navija za Man Utd) i kazem joj na poluvremenu ovo ce Giroud resiti i bice 0:1, kad ono prvo Alexis, pa Giroud, pa Ramsey. I treba ovako da igraju da se ne zadovolje minimalnim rezultatom.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Pogledah highlights,nista ja ne bi menjao za Bajern,osim Gabriela za Merezakera,ako je ovaj ozdravio,usporen bas Per,
Inace pre 10god.
Thierry Henry became Arsenal's record goalscorer. And this is how he did it…
Originally posted by Lord Gangrena View PostJedva probišmo bunker juče ali zato kad je pao bilo je kbm Kakva dilema oko napadača koga staviti mislim da nikad ovakvu dilemu nismo imalisigpic
Comment
-
The Chile international has been linked with a return to Spain and the Gunners will need to act quickly to show how much they value their talismanic forward
Baš sinoć kumu pričam dok smo se mučili u prvom poluvremenu gotovo cela ekipa nema ideju,mrtva i Aleksis uzme loptu otvara se šutira . Kao da mu niko nije potreban , sam sebe motiviše prosto čovek mašinasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment