Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Neka neko kaže da recimo Matića, Grizmana i Martijala nije mogao da dovede. Ako sam ja video kakav je Martijal igrač posle onog meča na Mestalji, kako jebeni le profesor nije. Matić je kidao u Benfici, za 25 milki se mogao dovesti. Grizman isto u Sosijedadu. Mislim da nastavnik treba da predaje fizičko nije više ovo za njega.
Comment
-
Evo ga gojko brat Akanov, postaje njegov sijamski blizanac. Blago nama. Al da je brat, brat je
Svojevremeno je Wilshere dobio par meceva suspenzije zato sto je pokazao srednjaka navijacima Citya, ovaj ce dobiti pohvalu od FA-a za borbvenostsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostAkan navukao Henrya ponovo u stilu Koste i Gabrielasigpic
Comment
-
Spudsi.
Kolko god navijaci u Londonu htjeli nesto od te tekme, ta tekma mene iskreno ne interesuje.
Izvesti fino Jeffa, Fortuena, Willocka i Bielika da se razigraju. Jebo to takmicenje, zna se sta je vazno. Pobjediti Lester sljedece kolo u gostima.sigpic
Comment
-
http://afcupdate.com/2015/09/20/this...o-diego-costa/
ZATVOR !!!!
A Fabregas mala pizda nije ni vidio sta je bilo odma skakuce oko sudije. Da mu nije Wengera karijere ne bi imao, vec bi istruno u nekom sporting Hihonu kad bi ga otjerali iz La Masie.sigpic
Comment
-
Druga tema:
Šta mislite, koje su stvarno realne opcije za Vengerovog naslednika jednog dana?
Neki bivši igrač...? Piksi što je ranije spominjano ...? Klop?
Anri? Toni Adams?
Ja stvarno nemam pojma.
Znam da niko nema taj odgovor, ali dajte neka vaša razmišljanja.
Comment
-
Skoro je na oficijalnom sajtu bilo kako je Anri na nekoj vrsti pripravničkog kod Wengerice , kako mu objašnjava ulogu trenera itd tako da mi to deluje kao jedna od opcija . Sa druge strane meni je pusta želja da vidim Gvardiolu jednog dana mada je to malo manje verovatnosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment