Originally posted by Princ
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Uvukao mi se teški negativizam pod kožu
Kad na samom startu shvatiš da nema ništa ni od ove sezone ni u prvenstvu, ni u ligi šampiona, stvarno da popizdiš.
Ja sam od onih "razumnih" već duže vreme, poštujem Vengera, nikad nisam pričao protiv njega ali sada sam stvarno u kurcu .
Predugo navijam za Arsenal, valjda ne mogu da mi se izbrišu najviše ambicije.
Ne znam šta bi sad trebalo da čujem da bi se osećao bolje, bukvalno mi se ne gleda sezona.
Ništa, idemo dalje.... Ko i svaki put.Last edited by Ray; 04-09-15, 13:27.
Comment
-
Originally posted by Ray View PostUvukao mi se teški negativizam pod kožu
Kad na samom startu shvatiš da nema ništa ni od ove sezone ni u prvenstvu, ni u ligi šampiona, stvarno da popizdiš.
Ja sam od onih "razumnih" već duže vreme, poštujem Vengera, nikad nisam pričao protiv njega ali sada sam stvarno u kurcu .
Predugo navijam za Arsenal, valjda ne mogu da mi se izbrišu najviše ambicije.
Ne znam šta bi sad trebalo da čujem da bi se osećao bolje, bukvalno mi se ne gleda sezona.
Ništa, idemo dalje.... Ko i svaki put.
Comment
-
Kako na raspravu utiče "loše" odrađen prelazni rok i ova reprezentativna pauza. Nama glavna vijest u klubu nova višemjesečna povreda Welbecka. Ovo je došlo u totalno loše vrijeme, sumnja igrača i navijača da ne možemo puno izvući iz ove sezone se još više povećala, a to nije ono što nam trenutno treba.
Nije me obuzeo nikakav pesimizam, idemo što bolje odraditi sezonu sa ovim što imamo. Pokriveni smo na svim pozicijama osim u napadu. Nadoknaditi ćemo to nekako ovim golovima veznjaka, a dobro će nam doći i ako Giroud opet proigra kao što je proigrao i prošle sezone jedno 2 mjeseca.sigpic
Comment
-
S obzirom da je bilo upita oko utakmice Arsenal-Dinamo na Maksimiru evo vam cijene
Ulaznice za domaće utakmice u Ligi prvaka protiv Arsenala, Olympiacosa i Bayerna prodavat će se u paketima
Cijene:
Zapad dolje 1200 kuna (oko 160 eura)
Zapad gore 800 kuna (oko 110 eura)
Istok 800 kuna (oko 110 eura)
Sjever 450 kuna (oko 60 eura)
Sjever gore 450 kuna (oko 60 eura)
Prodaja počinje u ponedjeljak 7. rujna i paketi će se moći kupiti od 10 do 19 sati. Paketi će se prodavati do 13. rujna, a one ulaznice koje ostanu će ići u pojedinačnu prodaju. U tom će slučaju cijene za jednu utakmicu biti sljedeće:
Zapad: 500 kuna (oko 65 eura)
Zapad gore: 400 kuna (oko 50 eura)
Istok: 400 kuna (oko 50 eura)
Sjever: 300 kuna (oko 40 eura)
Comment
-
Comment