Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostAko ostane odbrana zdrava, a primarno Coq titula je nasa.
Posto napred imamo gol masine
Nego sto sad za sledece leto treba CB,DM,CM,CF,ne verujem nesto da cemo u zimu biti aktivni,mozda neka pozajmica ako zatreba..a,sad da se fokusiramo na nase,i da dadnemo ovom malom sansu protiv totenhemasigpic
Comment
-
Stvaranje 60+ sansi i 80+ suteva na go u prve 4 utakmice, sa efikasnoscu od ispod 5% je sramno, ali nemoguce je imati goru efikasnost. U prosjeku efikasnost u toku sezone bude oko 20%, sto znaci da smo imali prosjecnu efikasnost u prve 4 tekme, da li bi 16 golova, sto bi bilo najjace u ligi.
Totalno nebitan je napad, bitna je kompaktnost u veznom redu i da se ne primaju golovi. Vazda je Adams govorio, titulu ne osvaja tim koji da najvise golova, vec tim koji primi najmanje. Ako sad u narednih 10 tekmi prime 2 gola i daju 15, to ce vjerovatno biti dovoljno za 30 bodova i 100% prvo mjesto na tabeli do januara.
Ne brinem se ja, previse oko napada, doci ce to na svoje, samo odbrana da ostane kompaktna.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostStvaranje 60+ sansi i 80+ suteva na go u prve 4 utakmice, sa efikasnoscu od ispod 5% je sramno, ali nemoguce je imati goru efikasnost. U prosjeku efikasnost u toku sezone bude oko 20%, sto znaci da smo imali prosjecnu efikasnost u prve 4 tekme, da li bi 16 golova, sto bi bilo najjace u ligi.
Totalno nebitan je napad, bitna je kompaktnost u veznom redu i da se ne primaju golovi. Vazda je Adams govorio, titulu ne osvaja tim koji da najvise golova, vec tim koji primi najmanje. Ako sad u narednih 10 tekmi prime 2 gola i daju 15, to ce vjerovatno biti dovoljno za 30 bodova i 100% prvo mjesto na tabeli do januara.
Ne brinem se ja, previse oko napada, doci ce to na svoje, samo odbrana da ostane kompaktna.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ricma View Post@Aki
Koji si ti Bili Bin za evropski fudbal
Meni nije jasno zasto ljudi misle da smo u kurcu sa Giroudom. Taj Welbeck zadnjih 5 sezona nije zbirno dao golova kolko je Giroud dao prosle godine.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostStvaranje 60+ sansi i 80+ suteva na go u prve 4 utakmice, sa efikasnoscu od ispod 5% je sramno, ali nemoguce je imati goru efikasnost. U prosjeku efikasnost u toku sezone bude oko 20%, sto znaci da smo imali prosjecnu efikasnost u prve 4 tekme, da li bi 16 golova, sto bi bilo najjace u ligi.
Ne brinem se ja, previse oko napada, doci ce to na svoje, samo odbrana da ostane kompaktna.
,
jednostavno fudbal se igra i za gol vise takodje,ako oni daju 2 ti daj 3,sigpic
Comment
Comment