Je l' imas link za to?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Posle ovoga što kaže Anri još više sam ubeđen da niko više neće doći, jednostavno Venger veruje u ove igrače i neće da poremeti "sklad" u ekipi...sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Strasna utakmica, i stresna i za uzivanje.. Nije pao gol, ali ne mozemo reci da nije bilo sansi i da se momci nisu trudili.. Ono sto je problem jeste stoperski tandem koji je neuigran i samim tim postoji rupa u odbrani i previse izgubljenih lopti u zapocinjanju napada. Ziru da je ostao mozda bismo i dali neki gol.
Comment
-
180min bez gola kuci,nedopustivo ,da se saberu svi na celu sa Wengerom i njegovom taktikom i tvdrdoglavom forsiranju nekih stvari...Da bude agresivan do kraja prelaznog..boze moj i ako pukne 20tak miliona vise,sta ces,mora rizik neki da se uzme,treba konkurencije timu u napadu i sredini,mozda i odbrani..Ne kazem ima igre neke... al ima pukotina koje moraju da se srede!sigpic
Comment
-
Originally posted by legolas View PostJadan li je Wenger ako Mertesacker dobije ponovo priliku ispred Gabriela.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Bas kao sto je Nevil rekao u analizi posle meca "navijao bih za Arsenal da nema Junajteda". Tako i ja isto kazem, da navijam za Arsenal, kada nema tu Liverpula. Venger je zasluzio bar jos jednu titulu, za sav svoj rad i doprinos u stvaranju jednog ovakvog kluba. Sigurno da je on jedna od najvecih licnosti u Arsenalovoj istoriji. Nadam se da osvajate PL ove sezone, i da Venger moze da ide u penziju kao gospodin. I da ce sledeci trener, uspeti da unapredi ekipu koju ce mu Venger ostaviti. I ja verujem da Coq moze da iznese sezonu, pa danas je bio najbolji igrac ubedljivo.
Comment
Comment